Şimdi Ara

1500 TL APU TAVSİYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ssd sisemini hızlı açar ama oyunlarda fazla etkisi yok fps farkı yaratmaz
  • Bro onu bu sisteme ileri zamanlarda monitör ve ekran kartı alacağım zaman aliyim. Bide işletim sistemi olarak ben win7 attırıcam. win8le arasında çok farkı olur mu ?
  • çoğuna göre en stabil işletim sistemi W8.1 Pro'ymuş ama alışması zaman alır
  • Hiç K serisinden APU almaya gerek yok.

A8 7600 FM2+ işlemci alıyorsunuz. Turbcore ile 3.8 ghz e kadar çıkabiliyor. Derseniz ben biraz oc yaparım fsb yi 105 yapsanız zaten 4 ghz oluyor.

Rami de şuradan alın

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ram-bellek/team-dark-series-8gb-2x4gb-ddr3-2400-mhz-bellek.html

CL11 ine takılmayın CL10 a zaten oc edilebiliyor. Yalnız 2400 mhz desteklenmediği için hata veriyor maksimumu 2133 te çalışıyor ama iş de görüyor.

1600x900 çözünürlükte yüksek detay seviyesinde 80 fps aldığım tf lerde 40 45 lere kadar inan bir fps oranına ekran kartsız ulaşmak gerçekten büyük başarım bana kalırsa.

En ucuz fm2+ bi anakart alın A58m-e33 bunun için iyi bir seçim. Bios ekranında klavye mouse da kullanılabiliyor hem. Ram, cpu, anakart, psu, kasa ve hdd en fazla. 1150 lira civarı eder. Bu da cebe dost bir sistem demek. Sıfırdan 1500 liraya bile sağlam sistem toplamak neredeyse imkansız zaten şu şartlarda kurlar aldı yürüdü.

Ha benim bütçem 1500 dersen yanına da 260x ekran kartını çakarsın, zaten yüksek oyun oynamıyorum diyorsun 5 sene kafadan giderin olur.

Hala GTX 4 serisi bile iş yaptığı düşünülürse iyi bir seçim olur senin adına.

Bu önerilerimi dikkate al hepsi tek tek tecrübe edilmiştir. APU, Intel, Nvidia, AMD hepsinden kullandım. Şu an A8 7600 ün yanunda 270x ekran kartı var gayet de iyi anlaşıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.