Şimdi Ara

1500 TL APU TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    THERMALTAKE VERSA II 500W - 214

Bu bileşenlerin üzerine Ram-Anakart-İşlemci Fanı-Hdd ekleyebilirsek güzel birşey ortaya çıkarırız.
    Bide hdd olarak WD ile Seagate in 2 tane 1 TB var arada pek fiyat farkı yok ürünlerden hangisini tercih edilmeli 2side aynı mı ?
    Tekrar söylüyorum. Arkdaşlar monitörüm düşük baya bir değişmem. Oyun deseniz oynadığım oyunlar belli rica ediyorum bana sürekli sistemde başka birşey önermeyin. Hazır kasa alacaktım forumda dolandım kimse hazır kasa önermiyor. Bende toplama yönünden size danışmak fikirlerinizi almak istedim. Tekrardan Teşekkürler önerileriniz için.
  • Hocam apu iş yapmaz diyenlere aldanıpta almamaya kalkma , 800 tlye apu sistem topladım lolde en düşük ayarlarda 200-250 , cs goda en düşük ayarlarda 200-250 fps alıyorum. Arkadaşım 1300 liraya i5 li sistem topladı aynı oyunlardan 100 fps alıyor.Kimse kullanmadan burda zırvalamasın , üstelik benim işlemcim a10 x4 5800k yani gpusu r7 değil , sen r7 gpulu bir apu toplarsan bu fpsleri mediumda alırsın
  • Monitor alacak misiniz? Apu sistemi iyice tecrube ettim 507 344 51 00 dan ulasabilirsiniz bana. Yardimci olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörü şuan için gerek duymuyorum elimde eski hpden kalma bir lcd var onu kullanıyorum. Çözünürlük max 1280x1024 yani o yüzden ekran kartına da ihtiyac duymadım ileride full hd ekran alırsam ekran kartıda almayı düşünüyorum. 2000-2500 lira verip bir pc toplarım sorun değil ama fazla pcde oyunda takılmıyorum. Misal en son çıkan oyunları indirip ultr ultra yapıp oyniyim gibi bir hevesimde yok. Tek zevkim arkdaş gelince takıyorum kolları blacktop yapıyoruz 3-3 ,mortal combat tekken tarzı oyunlar oynuyoruz. Gelmediği zamanlarda evden eve lol girersek giriyoruz. Onun dışında kasa bana pek bir fayda sağlamıyor. Benim isteklerim kasa serin olsun wattdan kaçmayalım dedim o versa 2 kasa bu konuda iş görür adanada yaşıyorum. Yazları yanar buralar o yüzden işlemci fanıda düşünüyorum amd stok fanları herkez laf ediyor.
    Başkada bir isteğim yok ramleri 4 yada 8 mi olmalı bilemedim. 8 ram yapıp şu mhz yüksek olursa daha mı iyi olur ? Herkeze tekrardan teşekkürler.

• son iki ayda 7850k lı iki pc topladım, 8 gb ram ve ekran kartı hariç 22 inc hdmi çıkışlı monitörle birlikte, toplamda 1650 ye geldi,
    ana kartım asus 88xm 2133 mhz
    ramler 2*4 corsair 2133 mhz
    1 tb 64 mb 7200 rpm hdd
    cooler master 350 W kasa, klavye mause kablosuz
    dwd yazıcı

evde 5800 k var kardeşim kullanıyor ve online oyunlarda şikayetçi değil... ( ekran kartı yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everamazan

Teşekkürler APU almayı düşünüyorum. Sistemdeki kasayı beğendim eğer soğutması güzelse düşünülür. Size monitörümüde söyledim. Tekrar diyorum. Forumdaki gibi bana 2000 TLye kasa dizin 4-4 ultra hight full hd oyniyim demiyorum. Benim isteklerim belli tüketimim belli bu standartların üzerine çıkmıyacağım için fazlada nakit harcamak istemiyorum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cdvti4790a-intel-core-i7-4790-36-ghz-8-gb-1-tb-2gb-nvidia-gt730-win-81.html
    1.700lere arkdaş bundan aldı. Toplama 1.300 liraya apu sistemle bunun kadar performance alacağımıda düşünüyorum. Sizden benim ihtiyaçlarım doğrultusunda bir sistem tavsiye etmenizi rica ediyorum. Teşekkürler Herkeze

Üzülerek söylüyorum ki arkadaşın bir miktar kazık yemiş Bence sen de APU alacağım illa diyerek 2.bir zarara girme. Eskiden APU sistemler ciddi anlamda kötüydü, bundan dolayı bir ön yargı var insanlarda APU sistemler için. AMD özellikle bir kaç yıldır bu yargıyı kırmak için çok uğraştı, güzel APU'lar da çıkardı ama hala yetersiz olduğunu düşünüyorum. Aynı parayı vererek daha iyi sistemler kurmak mümkün.

• SS10 kullanıcısına yanıt
    Arkdaşımın fazla miktara aldığını biliyorum o 1.670gibi bir fiyata aldı ama aciliyetten hazır bir kasa lazımdı.
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    Monitör dwd klavye mouse mevcut. Monitörü ileride değiştirmeyi planlıyorum. Ramlerde corsair la g-skill arasında fark var mı ?
  • 4everamazan kullanıcısına yanıt
    ben evde gskill kullanıyorum diğerlerini corsair aldım, her ikiside çokca tercih edilen modeller. apu için alacağın için 2133 mhz altı olmasa iyi olur, cl9 olmasıda tercih sebebi... ben en son 314 tlye vatandan aldım 4*2 2133 mhz cl9
    corsairınkini bulamadım.http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-2x4gb-ripjawsx-ddr3-2133mhz-cl11-165v-dual-kit-ram.html#genel-bakis
    sizin aldığınız ürün bumu bu değilse hangisi atarsanız bir bakim.
  • 4everamazan kullanıcısına yanıt
    10 gün önce 314 tl ye almıştım kur dolayısı ile 7 tl düşmüş :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-pro-ddr3-2133mhz-cl9-kirmizi-sogutuculu-ram.html

ekleme:http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-pro-ddr3-2400mhz-cl11-ram.html
    buda var lakin benim aldığım mhz olarak bundan geri fakat bu cl11, bu durumda hangisi tercih edilir bilemiyorum, :) ben diğerini almıştım. ancak aldığın anakartda ramle uyumlu olmalı, onada dikkat et. eğer atıyorum 1866 mhz ye kadar desteklerse ram lerin 2133 olması anlamsız olur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 12 Ocak 2015; 14:13:46 >

Teşekkürler.

Güncel

AMD A10 7850K - 455
    CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 - 307

Bu sisteme Anakart-İşlemci Soğutucu- Hdd lazım.
  • Anakart: Asus A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI Anakart

HDD: Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

Soğutucu: CM BLİZZARD T2 MİNİ

Size laf anlatmak cidden güç ne diyim.Allah kolaylık versin.
  • Ne konuda laf anlatmak güç ?
  • yani madem bütçeniz 1500 TL apu toplamayalım yok siz işler değişti bütçem daraldı derseniz apu toplarız daha düşük bütçeyle
  • Bro ben kendimi açıkca ifade edemiyormuyum. Ben sana kullandığım monitör oynucağım oyunları yazdım. Bu oyunları eski pcimdede oynuyordum 8-9 yıllık içinde ddr2 ram 2gb kingstonhttp://www.sapphiretech.com//images/product/gallery/0080/80_20090122_5924.jpg bide bu ekran kartı takılıydı. Bu bozulmasa gene ihtiyacımı görüyor. Benim anlatmak istediğim şu fiyatım 1300 lira ama şunun için 1500 yazdım. İkilem parçalar oluyor arada 50-20 lira 80 lira örneğin hangisi iyise ona yönelebilirim. Benim oynucağım oyunlar çok yüksek performans isticeğim oyunlar değil bundan önce çok yüksekte oynamadım takıntım yok. Ben anlatabilmişimdir diye düşünüyorum. Tavsiye içinde saol genel bir fiyat toplamı yapıcam.

• önerdiğim parçaları kesinlikle alın
  • Senin parçalarla birlikte 1394 lira tutuyor.

Güncel

AMD A10 7850K - 455
    CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 - 307
    ASUS A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) - 203
    COOLER MASTER BLIZZARD T2 MINI - 48
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm - 167

Değişiklilik var mı öneri şunu değiştirip bunu koysanız hem ucuz hemde aynı farkı olmaz dedğiniz parça ?
  • hayır yok ama bir ssd almazsanız ayıp olur
  • Sdd nin faynası ne olur benim için bide varsa önerdiğin onuda at bro
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.