Arkadaşlar kredi kartı limiti 800 lerdeydi 1515 e kadar yükselttim. Bana oyun bilgisayarı lazım tabii ki film ve dizileri de yüksek kalitede oynatsın istiyorum.
Oyun konusunda çok gerideyim 2008 den beri çıkmış çoğu oyunu oynamadım.Benim sizden isteğim bana bu bütçeye uygun güzel bir sistem tavsiye etmenizdir.Kesinlikle harika bir sistem istemiyorum bu paraya alamam zaten. Benim istediğim şu ana kadar çıkan oyunları donmadan kasmadan ekran gidip gelmeden normal seviyede oynayabilmek.
Şimdiden teşekkürler.
monitör alıcak mısınız hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
monitör alıcak mısınız hocam?
Sadece kasa olacaksa bu tür bir sistem alınabilir;
161 TL MSI 970A-G43 AM3+ DDR3 SATA 3.0 USB 3.0 Anakart (Ön panel usb 3.0 destekli)
@LEON-X in önerdiği sistem tam sana göre. %30 indirim varken kaçırma derim.
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinhoho
Arkadaşlar kredi kartı limiti 800 lerdeydi 1515 e kadar yükselttim. Bana oyun bilgisayarı lazım tabii ki film ve dizileri de yüksek kalitede oynatsın istiyorum.
Oyun konusunda çok gerideyim 2008 den beri çıkmış çoğu oyunu oynamadım.Benim sizden isteğim bana bu bütçeye uygun güzel bir sistem tavsiye etmenizdir.Kesinlikle harika bir sistem istemiyorum bu paraya alamam zaten. Benim istediğim şu ana kadar çıkan oyunları donmadan kasmadan ekran gidip gelmeden normal seviyede oynayabilmek.
Şimdiden teşekkürler.
İşlemci: AMD FX X6 6300
Anakart: MSI 970A-G46
RAM: Corsair 4 GB XMS3 DDR3 1333 MHz CL9
Ekran Kartı: ASUS R9 270X DCU II TOP GDDR5 2 GB 256 Bit DX 11.2
Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm
dostum saolasın. Birşey sorucam eğer ben bu sistemi alırsam GTA V veya son çıkan COD oyununu gayet akıcı bir şekilde yüksek bi kalitede oynayabilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinhoho
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Sadece kasa olacaksa bu tür bir sistem alınabilir;
161 TL MSI 970A-G43 AM3+ DDR3 SATA 3.0 USB 3.0 Anakart (Ön panel usb 3.0 destekli)
dostum saolasın. Birşey sorucam eğer ben bu sistemi alırsam GTA V veya son çıkan COD oyununu gayet akıcı bir şekilde yüksek bi kalitede oynayabilir miyim ?
Alıntıları Göster
MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 183 TL
bu listedeki fiyatlar hala geçerli mi yoksa indirim kalktı mı bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
Alıntıları Göster
tüm tavsiyeler güzel ancak 2.el bölümüne de bak derim çok az kullanılmış çok uygun ürünler var özellikle ekran kartı seçeneğinde
senin isteğine bu kart fazla gibi SAPPHIRE HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı 570tl çok para eğer tabi yok ben veririm para sıkıntı olmaz dersen orası ayrı ama bence bu devirde 600tl ekran kartına fazla gibi şöyle düşün ekran kartını 3 yılda bir değiştirecen bu kart bugünün üst seviyesi daha düşüğnü alabilirsin biraz değişik bir tavsiye oldu ama
herkesin tavsiyesi güzel ama rahıtlıkl eline kredi kartı alıp ark. dediği sistemlerden herhangi birini tak diye alabilirsin:)
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinhoho 178 TL MSI 970A-G43 AM3+ DDR3 SATA 3.0 USB 3.0 Anakart (Ön panel usb 3.0 destekli)
bu listedeki fiyatlar hala geçerli mi yoksa indirim kalktı mı bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
Parçaların yeni ve güncel fiyatları yukarıda yazdığım şekilde kardeşim.. Toplam 1670 lira yapıyor.. Üstelik bu %30 indirimli fiyat..
Alıntıları Göster
17 Kasım'da yazmışım o sistemi kardeşim, şaun ki kur'a göre fiyatlarda baya artış oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
17 Kasım'da yazmışım o sistemi kardeşim, şaun ki kur'a göre fiyatlarda baya artış oldu.
kaçırdık desene kardes. o zaman çare yok istekleri biraz küçültücez.ekran kartını daha ucuza bakayım olmazsa şu anki hali epey tuzlu gibi. senin bi önerin varmı dostum diğer bileşenlerle uyumlu bi ekran kartı ?