Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi en fazla 550 TL bütçem var çokda olmasada iyi bir bilgisayar istiyorum hani böyle bf3ü fifa 13 ü falan rahat oynatabilecek bilgisayar arıyorum Yardım edermisiniz
zenginfakirZ
kullanıcısına yanıt
2. el kısmına "alınık" olarak belirterek bütçenizi ve isteklerinizi yazarsaniz yardımcı olan olacaktir.
quote:
Orijinalden alıntı: SLowDeaD
O bütçeye sıfır toplannaz. İkinci elden 5750'li phenom x4 sistem toplayabilirsiniz.
+1
Phentom x4 955-965 140 TL ortalama Ona göre bi anakart 70-80 TL 4 gb ram ddr2 veya ddr3 70-80 TL arası 500 Gb harddisk 50-60 TL Hd5770 120-130 TL Kasa+ Psu ortalama bişey 80-100 TL ayarlarsan tmm olur
quote:
Orijinalden alıntı: zenginfakir
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi en fazla 550 TL bütçem var çokda olmasada iyi bir bilgisayar istiyorum hani böyle bf3ü fifa 13 ü falan rahat oynatabilecek bilgisayar arıyorum Yardım edermisiniz
sadece ekran kartına oyunu yükleyip görüntü almayı başarabilirsen istediğin özellikleri anca 550 lira değerindeki ekran kartı yapar diğer parçalara para kalmadı ama.
Elimde phenom II x4 lü bir sistem var. Sadece kasayı 700 den aşağıya vermeyi düşünmem. İkinci el bak. Senin açından çok bişey değişmez. Şuna en ucuza toplanan kasa 600 TL toplanıyor çünkü ve sadece kasa.
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. ben bir kaç tane buldum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme