Şimdi Ara

1500 TL Bütcem var TELEFON tavsiyesi. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Galaxy S II al. Sarı ekran sorunu yüzünden telefonunu 3. gün servise göndermek isteyeceğini hiç sanmıyorum.
    Iphone önermiyorum ama illa alacağım dersen sen bilirsin

suanda almayi düşündügüm ilk telefon.
  • Dostum s2 alırsın keyfine bakarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZehirliYilan

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Galaxy S II al. Sarı ekran sorunu yüzünden telefonunu 3. gün servise göndermek isteyeceğini hiç sanmıyorum.
    Iphone önermiyorum ama illa alacağım dersen sen bilirsin

suanda almayi düşündügüm ilk telefon.

10 gündür kullanıyorum S II yi. Arc S den sonra füze gibi geldi diyebilirim.
    Telefonun kralı olduğunu şimdi anladım. Neden bu kadar övgü aldığını şimdi anladım.
  • Bir telefondan beklentileriniz nedir? Öncelikle bunları söylerseniz, tavsiyelerimiz daha isabetli olur.
  • nakit paran varsa ve yurtdısından getirme imkanın varsa s3 eger yoksa s2 veya nexus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony vardi bugün bi abimde cok süper dedi. kafam cok karişti yaf :)
  • Senin yerinde olsam:
    1.Bir tane Samsung Galaxy S3 veya HTC One X getirtirim.Almanya fiyatları 1350 TL.(Akrabaların varsa onların aracılığıyla getirtirsen daha iyi olur.)
    2.Telefonu elime aldıktan sonra 30 içinde hemen http://www.pasaportkaydi.com/ aracalığıyla pasaport kaydını yaptırarak oluşabilecek her türlü problemi önlerdim.Pasaport kaydı ortalama 100 TL oluyor.Bu site nasıl çalışıyor diye sorarsan.Yurt dışına gidenler belirli bir ücret karşılığında telefon kayıt haklarını başkalarına veriyor.
    3.Sonrada telefonun tadını çıkartmaya başlardım.

NOT:Alacağın ürünün faturasını kestirt.Faturasız alma!
    NOT:Pasaport kaydınında belgeli olmasına dikkat et.Zira pasaport kaydı çok önemli bir işlem.Eğer vaktin olursa pasaport kaydı yapacağın kişinin yanına git ve gerekli evrak vs. işlemlerini yaparken onun yanında bulun.(Ben olsam öyle yapardım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan963

Senin yerinde olsam:
    1.Bir tane Samsung Galaxy S3 veya HTC One X getirtirim.Almanya fiyatları 1350 TL.(Akrabaların varsa onların aracılığıyla getirtirsen daha iyi olur.)
    2.Telefonu elime aldıktan sonra 30 içinde hemen http://www.pasaportkaydi.com/ aracalığıyla pasaport kaydını yaptırarak oluşabilecek her türlü problemi önlerdim.Pasaport kaydı ortalama 100 TL oluyor.Bu site nasıl çalışıyor diye sorarsan.Yurt dışına gidenler belirli bir ücret karşılığında telefon kayıt haklarını başkalarına veriyor.
    3.Sonrada telefonun tadını çıkartmaya başlardım.

NOT:Alacağın ürünün faturasını kestirt.Faturasız alma!
    NOT:Pasaport kaydınında belgeli olmasına dikkat et.Zira pasaport kaydı çok önemli bir işlem.Eğer vaktin olursa pasaport kaydı yapacağın kişinin yanına git ve gerekli evrak vs. işlemlerini yaparken onun yanında bulun.(Ben olsam öyle yapardım.)

Bunlara ek olarak sağlam genpa cikisli garantisi devam eden 4s 1500 lerde ikinci el bulabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım bence 4s de alabilirsin ama ben olsam telefondan isim yerine birazda donanım beklerim mesela HTC One X , 800 liraya Motorola ATRIX
    yada galaxy s3 ü bekle çıkıcak yakın zamanda , htc one x i eline bi al iphone mu oda ne diyeceğine eminim . MErak ettiğin bişeler varsa pm atarsın.
  • Samsung galaxy s2 olabilir...
    İos deneyimini yasamak isterseniz 4s kullanmadim ama ipad kullaniyorum, uygulama ve stabilite konusunda cok iyi. Buradan yola cikarak 4s deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 27 Mayıs 2012; 21:58:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_etg

s2 al bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.