Şimdi Ara

1500 TL Bütcem var TELEFON tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefon önerleriniz nedirlerdir iphone 4 mi ? yoksa sony x preia s mi ? sony alacaktim ama ekran sararma problemi cok var. cok kararsiz kaldim cok iyi bişey almak istiyorum ?

• 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_glryz

4s

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_glryz

4s

+1

Alıntıları Göster
    iphone 4s diyorsunuz sanirim arkadaşlar. biraz bütceye zorlamam gerek ona ama

: 1.879,00 TL kdv dahil fiyati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZehirliYilan

arkadaşlar telefon önerleriniz nedirlerdir iphone 4 mi ? yoksa sony x preia s mi ? sony alacaktim ama ekran sararma problemi cok var. cok kararsiz kaldim cok iyi bişey almak istiyorum ?

Bu zamandan sonra 4s alınmaz ekranı küçük bu yıl yeni modeli çıkacak kimisi eylül diyor kimisi Kasım ama kesin olan bu sene çıkacak olması elinizde iyi bir cihaz varsa bekleyin yeni iphone çıkınca ister onu istersenizde fiyatı düşen 4s i alırsınız. Android alacaksanız S2 nin fiyatı düşüşte
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo2000

quote:

arkadaşlar telefon önerleriniz nedirlerdir iphone 4 mi ? yoksa sony x preia s mi ? sony alacaktim ama ekran sararma problemi cok var. cok kararsiz kaldim cok iyi bişey almak istiyorum ?

Bu zamandan sonra 4s alınmaz ekranı küçük bu yıl yeni modeli çıkacak kimisi eylül diyor kimisi Kasım ama kesin olan bu sene çıkacak olması elinizde iyi bir cihaz varsa bekleyin yeni iphone çıkınca ister onu istersenizde fiyatı düşen 4s i alırsınız. Android alacaksanız S2 nin fiyatı düşüşte
    iphone 5 mi bekleyim yani ?
  • quote:

O bütçeyle iphone5 i anca 2 yıl sonra filan alırsın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

quote:

O bütçeyle iphone5 i anca 2 yıl sonra filan alırsın dostum

Alıntıları Göster
    I Phone 6 yı bekle. I Phone 5 fiyatları düşer o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selsal

I Phone 6 yı bekle. I Phone 5 fiyatları düşer o zaman.

Alıntıları Göster
    adam güzelce soru sorup öneri beklemiş bazılarıda kendilerine göre tabi dalga geçmiş yazık..kardeşim bu beklemenin sonu gelmez onu bekle bunu bekle elektronik ürün bunlar bunu alırsın 2 çekirdek çıkar şunu alırsın 4 vsvs gider..ne istediğini açıkca belirt öneride bulunayım piyasadaki çoğu teli kullandım 1000+ şarj kamera performans vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 20 Mayıs 2012; 13:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

adam güzelce soru sorup öneri beklemiş bazılarıda kendilerine göre tabi dalga geçmiş yazık..kardeşim bu beklemenin sonu gelmez onu bekle bunu bekle elektronik ürün bunlar bunu alırsın 2 çekirdek çıkar şunu alırsın 4 vsvs gider..ne istediğini açıkca belirt öneride bulunayım piyasadaki çoğu teli kullandım 1000+ şarj kamera performans vs ?

Alıntıları Göster
    s2 al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_etg

s2 al bence

Alıntıları Göster
    blackberry 9900 alabilirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariescusjr

Bana sorarsan 4 al derim. Eğer biraz daha sıkarsan 4s alabilirsin. Çünkü aldığın telefona apple en az 4 yıl destek verecek. Bunun dışında kamerası da çok çok iyi. Şişirilme 5 mp lerden değil.

4s 1800 tl onu almayi düşünüyorum ama sony de kaldi aklim
  • quote:

sony xpreia s tam istedigim gibi karizma özellikleride cok iyi ama ekran sorunundan korkuyom
  • quote:

Alt kısmında tuşların olması bana itici gelmişti. Ama kamerası 12 mp miş.Sen dilersen karşılaştırmaları bir izle youtube dan.Karar ver.Al incele elinde güzelce.Bir de telefonun ikinci el değeri de önemli. Firmasının desteği de önemli.Atıyorum 6 ay sonra bıkıp,satmak istediğinde çok zarar etme.bunları da düşün.

Özelliklik olarak sony cok iyi ama. ekran sararma sorunu var acaba kronik sorun mu ? bende böyle bişey cikarsa kahrolurum. cünki bidaha tel alamam bu parayi biriktirene kadar neler cektim. :S Acaba biraz bekleyim mi sony 2ci seride düzeltir inş. bu sorunu
  • quote:

Ben bu durumu şöyle yorumluyorum. Büyük bir rekabet var ve devamlı telefonlar farklı özelliklerle yenilenip duruyor. Şu an piyasada apple ve samsung rekabeti var.Bunun dışında da diğer firmalar da başka bir kulvardan kendi isimlerini duyurmaya çalışıyorlar. Ben apple dan yana tavsiyemi sana vereyim.En azından bir daha telefon almayacaksan apple al derim. Bu benim şahsi fikrim.Çünkü her çıkan yeni telefon apple ile karşılaştırılıyor.

4s 16 gb beyazini 1800 indirim yapmişlar biraz. zorlayim onu alacam sanirim.
  • quote:

quote:

sony xpreia s tam istedigim gibi karizma özellikleride cok iyi ama ekran sorunundan korkuyom

gecen teknik gezide 3 saat kadar xperia s kurcaladım 100lerce foto çektim 12mp diye aman aman bişe bekleme 8mplerden farkı yok hatta iphone 4s daha iyi çekiyor bence..karizma diyorsan ama çok karizma tipine laf eden eline almamıştır foto çekerken falan ula bu ne markası ne arkadan deli görünüyo vs dediler.ama bence o kadar paraya değmez o tel ki pili değişmiyor şarj sorunu ciddi var..gpusu düşük ama şu anda pek sıkıntı yaşamazsın tel yavaş değil ekranına göre gayet iyi

• quote:

quote:

quote:

gecen teknik gezide 3 saat kadar xperia s kurcaladım 100lerce foto çektim 12mp diye aman aman bişe bekleme 8mplerden farkı yok hatta iphone 4s daha iyi çekiyor bence..karizma diyorsan ama çok karizma tipine laf eden eline almamıştır foto çekerken falan ula bu ne markası ne arkadan deli görünüyo vs dediler.ama bence o kadar paraya değmez o tel ki pili değişmiyor şarj sorunu ciddi var..gpusu düşük ama şu anda pek sıkıntı yaşamazsın tel yavaş değil ekranına göre gayet iyi

Alıntıları Göster
    Sabreder beklerim dersen, ip5 in çıkmasını bekle, ip4s in fiyatı muhakkak düşer o zaman. Daha ucuza alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: terekeme_1903

Sabreder beklerim dersen, ip5 in çıkmasını bekle, ip4s in fiyatı muhakkak düşer o zaman. Daha ucuza alabilirsin.

2-3 ay beklerim. suan 1800 tl 4s 5 cikinca 1400 fln düşer sanirim.
  • quote:

quote:

O kadar düşeceğini tahmin etmem de, 200-300 tl bi fark olabilir en fazla. Neredeyse 4 Yıllık ip 3gs bile 1000 lira düşün :) Tabi dediğin fiyata gelir inşallah, benim de temennim o
  • quote:

quote:

quote:

O kadar düşeceğini tahmin etmem de, 200-300 tl bi fark olabilir en fazla. Neredeyse 4 Yıllık ip 3gs bile 1000 lira düşün :) Tabi dediğin fiyata gelir inşallah, benim de temennim o

Alıntıları Göster
    Galaxy S II al. Sarı ekran sorunu yüzünden telefonunu 3. gün servise göndermek isteyeceğini hiç sanmıyorum.
    Iphone önermiyorum ama illa alacağım dersen sen bilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.