Bildirim
1500 TL Bütçeye Apu Sistem Toplıyabilirmisiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1500 liraya apu sistem alınmaz. Sinerjiden i3 ve 750ti'li sistem toplanıyordu. -
-
-
-
Bu arkadaşın sistemini kesinlikle almalısın. Apu sistem 1000 tl bütçe için idealdir. Öbür türlü alınmaz. -
arkadaşlar 1400 1500 e gta 5 ortada oynatan ac:unity açan olursa iyi olur oyun amaçlıquote:
Orijinalden alıntı: Tsuda
Bu arkadaşın sistemini kesinlikle almalısın. Apu sistem 1000 tl bütçe için idealdir. Öbür türlü alınmaz. -
Her türlü apu alınır,dün ekran kartım(asus directcu hd7850) birden 60 dereceden inmemeye başladı fanların sesinden söktüm,apuyla hem oyun oynayabiliyorum hemde tamamen sessiz pc keyfi yaşıyorum,apunun kıymeti bilinmiyor nedense.quote:
Orijinalden alıntı: erlens
arkadaşlar 1400 1500 e gta 5 ortada oynatan ac:unity açan olursa iyi olur oyun amaçlı
Alıntıları Göster
Önce 2 fandan birimi patladı dedim ama 2side sağlam dönüyo genede sıcaklık 60 derece acaba macunumu deiştirmek lazım bilemedim,sabit disk sıcaklıklarıda 8 derece filan arttı birden noluyo anlamadım nem artışından sıcaklık artıyo ondan galiba.
-
-
kardeş bu apu sistem hem ekran kartı hemde işlemci ekran kartına gerek yok -
i3 işlemci içinde kendi ekran kartı var,quote:
Orijinalden alıntı: erlens
kardeş bu apu sistem hem ekran kartı hemde işlemci ekran kartına gerek yok
lol, cs gibi oyunları çok rahat oynatır ekran kartı olmadan
bilgisayarı 24 saat hiç kapatmayacağım diyorsan elektirik apu al ama arkadaşın topladığı sistemii tavsiye ederim -
hangi arkadaşın ?? -
-
-
Anakart: MSI A88X-G41 PC Mate = 224 TL hepsiburada,eksen, vatan*quote:
Orijinalden alıntı: gokayK--
Bu mesaj silindi.
İşlemci: AMD A8-7600 = 345 TL vatan
Soğutucu: XIGMATEK TYR sd962 = 61 TL vatan
Bellek: KINGSTON HyperX XMP Beast 2x4GB 2133MHz CL11 = 238 TL eksen bil.
Kasa: Corsair Spec-01 = 362 TL eksen bil.
PSU: kasaya dahil 550 watt
Monitör: DELL E2214H = 344 TL eksen bil.
+
__________________________________________________________________________________
1574 tl
NOT:
İşlemciye dahili GPU - R7 240 - civarı performans veriyor.
İleride GTX 950 ya da R7 360 filan rahatlıkla takabilirsin. -
kardeş oyun oynıyabilirmiyim özellikle ac:unity ortada -
-
AC: unity filan düşünüyorsan zaten Apu toplama -
quote:
Orijinalden alıntı: redoracle
Her türlü apu alınır,dün ekran kartım(asus directcu hd7850) birden 60 dereceden inmemeye başladı fanların sesinden söktüm,apuyla hem oyun oynayabiliyorum hemde tamamen sessiz pc keyfi yaşıyorum,apunun kıymeti bilinmiyor nedense.
Önce 2 fandan birimi patladı dedim ama 2side sağlam dönüyo genede sıcaklık 60 derece acaba macunumu deiştirmek lazım bilemedim,sabit disk sıcaklıklarıda 8 derece filan arttı birden noluyo anlamadım nem artışından sıcaklık artıyo ondan galiba.
Kardeş vallahi çok boş konuşuyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: claude
Bu sistem güzel işte, bazı arkadaşlar sanıyor ki apu sadece ekran kartsız kullanılıyor. İleride grafik işlemciyi kapatır, yanına güzel bir ekran kartı alıp düz 4 çekirdekli işlemci olarak kullanmaya devam edersin.
Aslında A8 7650k vardı 300 lira civarında fakat piyasada yok herhalde şuan.
İyide düz 4 çekirdek kullanmak isteyen adam niye tonla para gömsün APU'ya ?
Mesela 7850K APU ama onunla aynı çekirdekleri ve mimariyi kullanan Athlon X4 860K var.
Adam gitsin 860K alsın yanına da adam gibi kart taksın çok daha performanslı olur.
Benzer içerikler
- gürcistan teknoloji mağazaları
- hotfix nedir
- dled nedir
- oyun için amd mi intel mi
- rx 7600 alınır mı
- exynos 1380
- dlss nedir
- ryzen 9000
- en iyi harddisk markası
- mediatek dimensity 9300+
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X