Şimdi Ara

1500 TL BÜTÇEYLE İ5, W8, OYUN İÇİN PC TAVSİYESİ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NE ZAMANDIR ARAŞTIRIYORUM AMA BİR TÜRLÜ UYGUN FİYATLARDA BULAMADIM. EN FAZLA 1500 TL LİK BİR BÜTÇE AYIRABİLDİM. NVIDIA GT 645 , GT 650 GİBİ EKRAN KARTLI İ5 3230 İŞLEMCİLİ BİR NOTEBOOK ARIYORUM. MÜMKÜNSE LİSANSLI W8 BİR ALET. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

• lenovo z500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah bi bulsam lenovo z500 ü yok arkadaş bi kere denk geldi param yoktu şimdi de 1700 den inmiyor meret..
  • Pcdepo da var uygun fiyatlı freedoslar aslında
  • sabrediyorum w8 lilerin fiyatı düşsün diye ama bulamazsam artık ordan alacağım fiyatı baya uygun.
  • işletim sistemine para vermeyin bence. Beklemek anlamsız.Freedos alabililirsiniz.

lenovo z500
  • Freedos candir isletim sistemine para verilmez bence. Bir Linux sever olarak boyle dusunuyorum her ne kadar windows kullanmak zorunda olsam da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Allah nice bayramlara sağlık ve mutlulukla girmemizi nasip etsin.
    arkadaşlar gittigidiyor.com dan pc almam ne kadar mantıklı? linke bakarak yorum yapar mısınız?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/lenovo-z500-i5-3230m-8-ram-1-tb-2-vga-w8-celik-91021712

fiyatına göre özellikleri çok iyi z500 ün bu kadar ucuz olduğu başka site bulamadım. ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.