Şimdi Ara

1500 TL civarı bütçeye Led TV önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumun TV bölümünü bu aralar sık takip ediyorum. Yeni evleneceğim için eve bütçeme uygun en uygun TV'yi almayı planlıyorum. Yaklaşık olarak 1500 TL bütçe ayırmıştım bunun için. Bu bütçeyi biraz daha esentebilirim belki ama çok da abartmayı düşünmüyorum. Piyasada en çok LG, Samsung ve Philips modelleri bulunduğundan araştırmadan önce 40'', LED ve Smart özelliklerine sahip olmasını kafamda kurgulamıştım. 3D benim için gereksiz bir özellik. Ancak Albani ustanın yorumlarını okuyunca bu markalardan deyim yerindeyse kaçacak yer aradım.

Örnek:

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sn.Tolga

Siz 5090 Pio yu satan kişimisiniz,bizim Sporcu İbo ya???

Bence ciddi hata yapmışsın! Pio dan sonra bari Sony veya Pany veya Tosh a geçseydin ki bunların hiç biriside 5090 paneli yine tutmaz!

Samy/LGE sorunlar/dertler/sıkıntılar yumağı maalesef

Kolay gelsin
    CAN++

Gerçi Albani hep daha büyük ekran ve bütçeye sahip ürünleri tavsiye ediyor ancak onlar için benim bütçem elvermiyor. Şimdi önümde iki seçenek var:

İlk seçenek olarak bütçeme göre Samsung ve LG ile ilgili şikayetleri görmezden gelip kendime göre en iyi özelliklere sahip bir TV yi almak.

Diğer seçenek ise daha iyi bilinen marka ve modellere yönelip teşhir ürünü almak. Şu an için şu modeller sanırım bunları karşılıyor:

SONY 40HX800 FHD 3D LCD LED TV

TOSHIBA 46SV685D FHD LED+ TV

Ancak bu seçenekte de çeşitli çekincelerim söz konusu. Daha önce uzun süre çalışması, aşırı şekilde müdahaleye maruz kalması, ve en gerek özellik olarak gerekse de estetik olarak ürünü bulunduğum yerde bulabilmek.

Bu arada alınacak olan ürün genelde TV amaçlı kullanılacak. Yani oyun ve bilgisayar monitörü olarak kullanmayı pek düşünmüyorum ancak müstakbel eşim Internet üzerinden dizi/film izlemek isteyebilir :)

Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Önerileriniz ve bilgi paylaşımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirTurk -- 8 Haziran 2012; 10:40:37 >

• Yardımcı olabilecek arkadaslar yok mü? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.