Şimdi Ara

1500 tl civarı çamaşır makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8 yıldır kullandığımız bosch çamaşır makinesi artık bizi çok üzdüğünden değiştirmek istiyoruz. forumu biraz okudum. Genelde bosch-siemens-profilo grubu tavsiye ediliyor. Ama biz bosch tan memnun olmadık ve bu defa farklı bir marka almayı düşünüyorum. AEG tavisyesi de okudum. Ama bizim derin dondurucu AEG ve servisinden memnun değliz. üstelik AEG aklımda yoktu şimdiye kadar.

şuanda samsung ve lg arasında kaldım. bütçem 1500 tl civarı. kafama yatarsa 2000 tl civarına da çıkabilirim.

benim için önemli olan özellikler: temiz yıkama, çamaşırı yıpratmama, kısa program, kapasite olarak da 9kg ve üzeri

kurutma özelliği de istemiyorum çünkü kurutma özelliği olanların performansından memnun değil insanlar.

yukarıdaki bilgilere göre bana çamaşır makinesi tavsiye edebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CegerXun -- 3 Mart 2015; 13:40:28 >

• bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu?
  • Teşekkürler ali bey,
    Evet mantıklı görünüyor. Ama 1400 değil 1200 devirmiş.
  • 1400 devirin çamaşırı yıprattıgını söylüyor herkes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ve lg de de servis sıkıntısı olur. Vestel ya da arçelik düşünün bence. Ek garanti de alırsınız 7 yıl kafanız rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 6 Mart 2015; 10:08:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.