Şimdi Ara

1500 tl civarı dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bütçem 1500 tl civarı. Pes, fifa 2016 ve bu civardaki oyunları led tv ye bağlayıp oynamak istiyorum. Bu oyunları kaldırabilecek disüstü bilgisayar arıyorum. Aklımda model marka yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ya da en azından ekran kartı şu olmalı ram şu, işlemci şu olmalı gibi yorumlar bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: samilsamil

Arkadaşlar merhaba. Bütçem 1500 tl civarı. Pes, fifa 2016 ve bu civardaki oyunları led tv ye bağlayıp oynamak istiyorum. Bu oyunları kaldırabilecek disüstü bilgisayar arıyorum. Aklımda model marka yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ya da en azından ekran kartı şu olmalı ram şu, işlemci şu olmalı gibi yorumlar bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Buyur dediğin oyunları rahatlıkla oynarsın ama üst düzey grafikli oyunlari çin bütçe çıkman gerekir işinide görür performansına göre çok çok iyi bir fiyat bu notebook araştır diğer siteleri derim http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-g5070-59431718-i5-4210u-4g-500gb8g-sshd-156-w81-P69748852

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahin K.

quote:

Orijinalden alıntı: samilsamil

Arkadaşlar merhaba. Bütçem 1500 tl civarı. Pes, fifa 2016 ve bu civardaki oyunları led tv ye bağlayıp oynamak istiyorum. Bu oyunları kaldırabilecek disüstü bilgisayar arıyorum. Aklımda model marka yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ya da en azından ekran kartı şu olmalı ram şu, işlemci şu olmalı gibi yorumlar bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Buyur dediğin oyunları rahatlıkla oynarsın ama üst düzey grafikli oyunlari çin bütçe çıkman gerekir işinide görür performansına göre çok çok iyi bir fiyat bu notebook araştır diğer siteleri derim http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-g5070-59431718-i5-4210u-4g-500gb8g-sshd-156-w81-P69748852

Teşekkürler cevap için inceleyeceğim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 4000 arası pc tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.