Şimdi Ara

1500 TL civarı Full HD Kamera Canon Model Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500 TL civarı full hd kamera için hangi modeli öneriyorsunuz. Gece çekimi benim için önemli. Almışken iyi bir şey olsun istiyorum.

Aradığım ve aramadığım özellkler;

Canon marka olması şart. hv40 güzel ama minidv olduğu için istemiyorum. Hg 20 nin slow motion yeteneği beni azda olsa balki idare edebilirdi.

25p sinema modu şart bir özellik.
    Gece çekim kalitesi
    optik zoom önemli değil.
    HDD' kayıt yapsa iyi olur ama sd kar duruma göre tercih edilebilir.
    El titremesini absorbe etmesini istiyroum.
    Gerçek HD çekim olmalı. (Sahte HD ler oluyormuş)

Slow Motion özelliği olanlara baktım ama onlarda sanırım 6-7 bin TL den başlıyor. Amazonda 1000 tl civarı buldum ama çok küçük boyutta 200fps çekiyor. Bu hayal kırıklığımıda öylesine yazayım dedim işte.

Donanım Haberin çok beğendiğim muhteşem kullanıcı kalitesinin göüşlerini almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt Aykaç -- 7 Kasım 2010; 14:23:23 >

• valla hocam ne yalan söyleyim. o özelliklere en yakın, hv30 veya hv40 var... bende aynı şartlarda kamera arıyordum ki, canon 550d yi gördüm, gerçekten kalite akıyor cihazdan. full hd kayıtda cabası, 35 mm adaptörler ile uğraşmana da gerek kalmıyor. harici ses girişi olmasıda alımı için büyük etken... fiyat aralığı ise 1500 ile 1700 arası değişiyor...bir incele istersen... tek eksik yönü ise autofocus olayı. onu da kamerayı kullandıkça aşman mümkün diye düşünüyorum..
  • canon 550d sanırım fotoğraf makinesi, kamera ek özellik değil mi ? Yanlışmı biliyorum?
  • Hocam, hiç video kameralarla uğraşma, al 550D keyfine bak. Hem kaliteli fotoğraf hem de kaliteli video çek. Ful manuel kontrol. İleride alacağın daha iyi lenslerle 5-10 bin liralık video kameralar gibi görüntüler çekersin.
    50-60p modunda çekip slow motionlar da yapabilirsin (720p çözünürlükte). Vimeo'da, Youtube'de araştır, slow motion görüntülere bak, incele.
    Ben 8 yıldır video kameralarla uğraşıyorum. Bir daha video kameralara beş kuruş vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taysah

Hocam, hiç video kameralarla uğraşma, al 550D keyfine bak. Hem kaliteli fotoğraf hem de kaliteli video çek. Ful manuel kontrol. İleride alacağın daha iyi lenslerle 5-10 bin liralık video kameralar gibi görüntüler çekersin.
    50-60p modunda çekip slow motionlar da yapabilirsin (720p çözünürlükte). Vimeo'da, Youtube'de araştır, slow motion görüntülere bak, incele.
    Ben 8 yıldır video kameralarla uğraşıyorum. Bir daha video kameralara beş kuruş vermem.

değişik bi yaklaşım bu mesajın beni düşündürdü.video kameralarda bir özellik var başka bir özellik yok yani tam 4-4 lük kullanıcıya hitap edemiyor ama slr makina farklı fotoğraf kalitasi mükemmel videoda öle HD güzel video çekiliyor zoom olayınıda lenslerle aşılıyor buda bir fikir ama slr makinada taşıma sorunu var onu sorun edilmezse düşünülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt Aykaç

canon 550d sanırım fotoğraf makinesi, kamera ek özellik değil mi ? Yanlışmı biliyorum?

evet, d-slr dır kendisi, kamerayı ek özellik olarak bakma, şu anda bu fiyata bu derece kaliteli video çeken başka bir ürün yok... Hem mükemmel video, hem de mükemmel fotoğraflar çekebileceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: akinci_41

quote:

Orijinalden alıntı: taysah

Hocam, hiç video kameralarla uğraşma, al 550D keyfine bak. Hem kaliteli fotoğraf hem de kaliteli video çek. Ful manuel kontrol. İleride alacağın daha iyi lenslerle 5-10 bin liralık video kameralar gibi görüntüler çekersin.

değişik bi yaklaşım bu mesajın beni düşündürdü.video kameralarda bir özellik var başka bir özellik yok yani tam 4-4 lük kullanıcıya hitap edemiyor ama slr makina farklı fotoğraf kalitasi mükemmel videoda öle HD güzel video çekiliyor zoom olayınıda lenslerle aşılıyor buda bir fikir ama slr makinada taşıma sorunu var onu sorun edilmezse düşünülebilir.

taşıma sorununu tripod hatta şu tarz (http://www.handyfilmtools.com/new/ )ürünleri kullanarak, gidermek gayet tabi mümkün...

• bu 550d neymiş yav odaklanmada biraz sorun yaşamış ama onun haricinde film kamerası gibi neredeyse. lens f1.4 müş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 8 Kasım 2010; 12:48:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.