Şimdi Ara

1500 Tl civarı hibrit yardım !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bütçem 1000 Tl fakat arkadaşlarla topluca sezon sonu , indirim ve nakit ödeyeceğimizden dolayı 1500 Tl lik bisikletleri 1000 Tl civarında alabileceğimizi düşünüyoruz. En azından alamasak bile hem bizim hem de forumdaki diğer arkadaşların aklına bir kaç seçenek verilebilir. Dediğim gibi 1500 Tl yi fazla aşmayacak hafif , fazla araziye girmeyecek - daha çok asfalt ama araziye de az da olsa dayanıklı olması tercihim - , daha çok düzlükte sürülecek fakat yokuşlarda da yormayacak , akıcı , vites seri değiştiren ve sorun çıkarmayacak bir bisiklet önerisi veya önerileri istiyorum. Zamanını veren arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

• Sedona 320 tabiki.Kalan parayı da ekipmanlara harcarsınız.
  • SS'sini de koyalım tam olsun

1500 Tl civarı hibrit yardım !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Sedona 320 tabiki.Kalan parayı da ekipmanlara harcarsınız.

Taş gibi bisiklet
  • bildiğim kadarıyla salcano bisikletler mart aylarında geliyodu seri sonu almayı düşünüyoruz bulunma ihtimali ne olur bi de Salcano City Sport 01 HD 28 Jant Bisiklet hakkında ne düşünüyosunuz ?

Edit : Hidrolik disk fren bakımı pahalı veya zor mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JzCrib -- 19 Ağustos 2014; 23:45:41 >
  • Yardım edebilecek var mı en azından biri olsa özelden biraz konuşsak birileriyle aklımda takılı kalan sorular var da ?
  • Bilgili kimse yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.