Şimdi Ara

Trekking bisiklet nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selamün aleyküm, merak ettiğim bir konuyu sizlere sormak istedim. İnternet te biraz araştırdım ama tam birşey bulamadım. Trekking bisiklet tam olarak nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Trekking Bisiklet Nedir?

Trekking bisikletleri veya trekking bisikletleri, uzun mesafeli yolculuklar ve hafif arazi sürüşleri için özel olarak tasarlanmış çok yönlü bisikletlerdir.

Bu bisikletler, konforlu bir sürüş pozisyonu, sağlam bir yapı ve çok çeşitli yük taşıma seçenekleri ile karakterize edilir. Trekking bisikletleri genellikle aşağıdaki özelliklere sahiptir:

• Hafif, ancak dayanıklı bir çerçeve
    • Yüksek ve dik gidonlar, dik ve rahat bir oturma pozisyonu sağlar
    • Geniş ve konforlu bir sele
    • Önde ve arkada taşıyıcılar veya raflar, yüklerin taşınmasına olanak tanır
    • Geniş dişli aralıklı vites sistemi, farklı arazilerde pedal çevirmeyi kolaylaştırır
    • Uzun mesafeli sürüşleri destekleyen amortisörlü çatallar veya arka süspansiyonlar
    • Kötü hava koşullarında görüşü artıran aydınlatma sistemleri

Trekking bisikletleri, şehir içi ulaşım için, günlük işe gidip gelme veya uzun mesafeli bisiklet turları için kullanılabilir. Sağlam yapıları ve çok yönlülükleri, onları çeşitli kullanıcılar ve sürüş stilleri için ideal kılar.

Eğer trekking bisikleti veya trekking bisiklet nedir ile ilgili daha fazla bilgi arıyorsan, konuyla ilgili güvenilir kaynakları çevrimiçi olarak arayabilirsin. Ayrıca yerel bisiklet mağazalarını ziyaret ederek uzmanlardan tavsiye ve rehberlik alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Trekking bisikleti diye bir bisiklet yoktur. Trekking yürüyüş demektir.

• Dağ bisikleti kast ediliyor olabilir. Mountain bike yani.

• İnternette bir şey bulamamız normal :)

• Trekking bisiklet bir tur bisikletidir. Dağ bisikleti gibi çok düşük dişli oranlarına sahip olmuyor, daha hafif oluyor ve lastiği ince oluyor- 35-35-40mm genelde.Tabiiki daha seri ve daha az yoruyor.

Dağ bisikleti sürmek istemezsin bunu sürünce. Kron TX serisi , Carraro Sportive serisi vb bisikletler yani.

Ben Sportive aldım çok seri akıcı lastik ince olduğu için yağ gibi akıyor bisiklet. Az önce Büyükçekmece-Beylikdüzü git gel yaptım hiç yormadı. Tavsiye ederim yani.

• Trekking dag bisiklet lastiginden ince tur bisikletinden (Yol) ince lastiklidir acikcasi sehir yormaz idealdir.

• NegroBlanco kullanıcısına yanıt

Tur bisikletinden biraz kalindir duzeltiyorum.

• Trekking bisiklet kabaca, şehir bisikletinin çıplak versiyonudur. Şehir bisikletlerinde olan bagaj, sepet, çamurluk gibi aksesuarlar bunlarda olmaz. Hobi sürüşü için tasarlanmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 3 Temmuz 2021; 18:9:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD61D2951

d

şehir bisikletinin öne amartisör takıp sattılar adıda trekking oldu. Türkiye için en ideal bisiklet türüdür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.