Bildirim
1500 TL CİVARI TELEFON ÖNERİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
G4 düşünebilirsin -
g4 bakın bencede,helede o zaman g5 raflara gelmıs vede g4 bır parca daha fıyatını dusurmuşse -
G4 ile z5 compact i kiyasladigimizda, g4 sarj konusunda uzecekmis gibi bir his yaratiyor. Z5c de 6 saat ekran suresi aliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
g5 zorlarsın hazirana -
Note 4 de olabilir
Butcem 2000 arkadaslar. YOK MU ONERI :)
note 4 yada g4 -
Z5 compact
Fazla düşünme 1600 liraya S6 al. 5S falan diyorsun, yapma :) -
G4 alacagima g3 alirim. Yanlis miyim? Hocam samsung 1 kere aldim bir daha bulasmam. Htc sony veya apple dusunuyorum
bu fiyatlar kesat aralık bana kalırsa şu ara her zaman için bunu söylüyorum , biraz inip gm5 plus, lenovo vibe p1 veya biraz daha çıkıp note5 tercih etmeni tavsiye ederim... -
quote:
Orijinalden alıntı: garmen
bu fiyatlar kesat aralık bana kalırsa şu ara her zaman için bunu söylüyorum , biraz inip gm5 plus, lenovo vibe p1 veya biraz daha çıkıp note5 tercih etmeni tavsiye ederim...
arkadaşa f/p ürünleri alma konusunda katılıyorum. ama illa 2000 civarı para veririm diyorsan Z5 derim -
Hocam note 5 almayi dusunmuyorum. Kullandigim samsunglardan oturu bir onyargi olustu. Z5 compact benim butceme daha cok uyuyor. Ama israrla iphone se onerisi aliyorum. Kullanan ya da fikri olaniniz var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- guide sticker ne demek
- asker telefonu internetli
- kapalı kutu telefon satmak
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- pttavm telefon alınır mı
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X