Şimdi Ara

1500 TL CİVARI TELEFON ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Haziran temmuz gibi telefon almayı planlıyorum. bütçem 1500 tl civarı olacak. ios android takımtım yok ama iphone 5s düşünmüyor değilim. Teşekkürler şimdiden :)

• G4 düşünebilirsin
  • g4 bakın bencede,helede o zaman g5 raflara gelmıs vede g4 bır parca daha fıyatını dusurmuşse
  • G4 ile z5 compact i kiyasladigimizda, g4 sarj konusunda uzecekmis gibi bir his yaratiyor. Z5c de 6 saat ekran suresi aliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g5 zorlarsın hazirana
  • Note 4 de olabilir

• Butcem 2000 arkadaslar. YOK MU ONERI :)

• note 4 yada g4
  • Z5 compact

• Fazla düşünme 1600 liraya S6 al. 5S falan diyorsun, yapma :)
  • G4 alacagima g3 alirim. Yanlis miyim? Hocam samsung 1 kere aldim bir daha bulasmam. Htc sony veya apple dusunuyorum

• bu fiyatlar kesat aralık bana kalırsa şu ara her zaman için bunu söylüyorum , biraz inip gm5 plus, lenovo vibe p1 veya biraz daha çıkıp note5 tercih etmeni tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garmen

bu fiyatlar kesat aralık bana kalırsa şu ara her zaman için bunu söylüyorum , biraz inip gm5 plus, lenovo vibe p1 veya biraz daha çıkıp note5 tercih etmeni tavsiye ederim...

arkadaşa f/p ürünleri alma konusunda katılıyorum. ama illa 2000 civarı para veririm diyorsan Z5 derim
  • Hocam note 5 almayi dusunmuyorum. Kullandigim samsunglardan oturu bir onyargi olustu. Z5 compact benim butceme daha cok uyuyor. Ama israrla iphone se onerisi aliyorum. Kullanan ya da fikri olaniniz var mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.