AMD Phenom II X6 1055T ASUS M4A87TD/USB3 PALIT GTX 460 SONIC, 1024 MB HI-LEVEL 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM (SOGUTUCULU) SEAGATE 500 GB HDD SATA II AKASA ZEN 600W Çift 12cm Fanlı Kasa (Siyah)
görkem isimli bir arkadaş böyle bir sistem önermişti ve gayet hoşuma gitti. Ama şehrimde olan bir mağazadan almayı daha uygun buldum. Vatan bilgisayardan bir sistem önerirseniz sevinirim.
DVDw olmayacak. 500GB HDD yeter. Nakit ödiycem, kredi kartı indirimleri kullanamam. Bir de bazı oyunlarda çıkardığı sorunlardan dolayı ATI ekran kartı istemiyorum. Sağolun şimdiden.
ati ekran kartının sorun çıkardığını kim söylediyse atmış dostum. niye sorun versinki
Kotaku'da görmüştüm. Sabetour ve Metro 2033 veya başka bikaç oyunda ati kartları patchlenmişti. Ekran kartı ayarlarından falan anlamadığım için de onlarla uğraşmak istemiyorum. http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/346070.page
sistem süperrrrrrrrrr hiç düşünme ...... sana tavsiyem işlemci soğutucusu al adam akıllı ramleride en ucuzundan al yine soğutucu al ekstra :) en iyisi...