Şimdi Ara

1500 tl kasa tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi geceler herkese 1500 tlye kasa tavsiyesi lazim aoc 21.5 E2270swn monitor almayi düşünüyorum 1500 liraya monitör dahil degildir sadece kasa olacak g3258 e pek sicak bakmıyorum çift çekirdek olmasindan dolayi. Oyunlarda sıkıntı yarattığını okudum bilgilendirirseniz sevinirim

Not: oyun icin kullanicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pheko4555 -- 4 Ağustos 2015; 1:35:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pheko4555 P kullanıcısına yanıt
    Modelini verdiğin monitörde DVI girişi yok. AOC 21.5" E2262Vw modelini almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

Modelini verdiğin monitörde DVI girişi yok. AOC 21.5" E2262Vw modelini almanı öneririm.

Onerin icin tesekkur ederim bide vatandan almayi dusunuyorum 30 agustosta indirim olur mu 30%

• Baska onerisi olan var mi acaba her turlu yoruma acigim

• pheko4555 P kullanıcısına yanıt
    vatan dan alırsan 100 lira civarı daha pahalıya gelir.
    %30 u bekleme zaten o geldiğinde fiyatları yükseltiyorlar indirimle aynı hale geliyor.
  • Forum çok fazla kasıyor. Bu yüzden mobilden yazıyorum. İnş yarın düzelir. Sana sistem toplamayı çok isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimler bahane amd şahane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Tavsiyesi (30.000TL)
    2 ay önce açıldı
    40 bin TL kasa tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NothinGMan07 N kullanıcısına yanıt
    konu ile alakası yok ama forum bende de aşırı derecede kasıyor, chrome görev yöneticisi ile baktığımda dh forumun sekmesi %25 işlemci kullanıyor
    yeni bi reklam engelleyici eklenti kurmuştum sorun ondan dolayıdır diye düşündüm ve forumdaki tipini beğenmediğim bütün url leri engelledim öyle düzeldi. ama bu sefer de hepsiburada gibi sitelerde resimler görünmüyordu vs karşılaştıkça düzenliyorum onları artık

sizde kasma sorunu devam ediyor mu hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

konu ile alakası yok ama forum bende de aşırı derecede kasıyor, chrome görev yöneticisi ile baktığımda dh forumun sekmesi %25 işlemci kullanıyor
    yeni bi reklam engelleyici eklenti kurmuştum sorun ondan dolayıdır diye düşündüm ve forumdaki tipini beğenmediğim bütün url leri engelledim öyle düzeldi. ama bu sefer de hepsiburada gibi sitelerde resimler görünmüyordu vs karşılaştıkça düzenliyorum onları artık

sizde kasma sorunu devam ediyor mu hala

Benim kasma sorunu düzeldi.
  • 2900 TL'lik sistem istedin benden fakat isteğim parçalar vatanda stokta kalmamış.

Mesela r9 380 almak istedim hiçbir markası kalmamış. Stokta yok.

Bu yüzden ben vatanı önermem.

Gtx 960 almak zorunda kaldım ama o da işini fazlasıyla görür güzel kart.

Vatandan böyle bir sistem topladım.

Bu arada şu indirim şeyini açıklar mısın ?

• NothinGMan07 N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Vatanda bazı ozel günlerde indirim oluyor bayramlarda vs 30 indirim oluyor ama okuduklarima gore fiyatlari yukseltip indirim yapiyorlarmis eger oyle olursa alamam buyuk ihtimalle ama bakalım artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.