Şimdi Ara

1500 Tl Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiki bilgisayarım sorun çıkarmaya başladı o yüzden laptop almayı düşünüyorum.Ya şimdi alacağım ya da sınavlar bittikten sonra(ygs-lys) acaba şimdi alsam mı yoksa sınav sonrasını beklesem fiyatlar ne kadar değişir.
    Not:Eğer performansı daha yüksek olursa fiyatı 1600 tl ye çıkartabilirim ancak.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
    edit:Laptopu çoğunlukla oyun oynamak için alacağım.Marka takımtım yok fakat servisi kalitesi olması yeterli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaramasuko -- 24 Eylül 2013; 22:09:12 >

• arkaşım kullanım alanların nelerdir ? sınavdan sonra veya önce almka sana kalmış bşey bide firma fark edermi yoksa kendi belirledigin firmalar varmı
  • çok ta acil değilse sınavdan sonrayı bekle 4.jenerasyon işlemcili notebooklar yeni yeni gelmeye başladılar gelenlerde i7 olduğunda bekle derim daya iyisini alma şansın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akpınar42

arkaşım kullanım alanların nelerdir ? sınavdan sonra veya önce almka sana kalmış bşey bide firma fark edermi yoksa kendi belirledigin firmalar varmı

hocam oyun oynamak için alacağım denebilir :D firma farketmez sadece serviste sorun çıkarmasın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaramasuko -- 24 Eylül 2013; 22:11:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

çok ta acil değilse sınavdan sonrayı bekle 4.jenerasyon işlemcili notebooklar yeni yeni gelmeye başladılar gelenlerde i7 olduğunda bekle derim daya iyisini alma şansın var.

hocam onların fiyatlarını benim bütçemi aşar diye düşünüyorum.Ne kadar olur onlar tahminen ?
  • http://dincbilgisayar.com/index.php?route=product/product&product_id=1230 buna bi bak istersen lenovonun özel serisidir...full aliminyum kasa,dolvi dijital ses,standart ekran kartları 64 bitken bu 128 bit..servistede sıkınyı olmaz sana vercegiz lenovo servis numarası ile kapına kadar gelirler....
  • quote:

http://dincbilgisayar.com/index.php?route=product/product&product_id=1230 buna bi bak istersen lenovonun özel serisidir...full aliminyum kasa,dolvi dijital ses,standart ekran kartları 64 bitken bu 128 bit..servistede sıkınyı olmaz sana vercegiz lenovo servis numarası ile kapına kadar gelirler....

Sagolun bakacagim.Birde ram i 8 gb mi 4 gb mi ? Biryerde 4+4 yaziyor bir yerde 4
    Su nasil
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59366635-notebook-urun9960.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaramasuko -- 25 Eylül 2013; 21:02:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seçtiğin (z500) cihazdaki ekran kartı daha yüksek, oyun konusunda biraz daha iyi performans sergiler ve uzun vadede biraz daha iyi iş görür. Kalite olarakta hemen hemen aynı sayılırlar. Yalnız soğutma açısından hangisi daha iyidir, bilmiyorum. Z500 biraz daha ince ama aralarında pek fark olmaz herhalde. Ayrıca z500 ün bataryası kasaya gömülüdür, kullanıcı incelemelerine göz atarsan biraz daha detaylı bilgi edinebilirsin.
  • orda demek istedigi mevcut ram 4 Gb,isterseniz bi 4 gb daha ekliye biliyorsunuz yani anakart destekliyor.. ürün çok güzel,üye olmadıgım için fiyatı göremiyorum ne kadr yazıyor...
  • quote:

orda demek istedigi mevcut ram 4 Gb,isterseniz bi 4 gb daha ekliye biliyorsunuz yani anakart destekliyor.. ürün çok güzel,üye olmadıgım için fiyatı göremiyorum ne kadr yazıyor...

1400 lira
  • ürün güzel tavsiye ederim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.