Başlıkta belirttiğim gibi 1500 tl max bütçe var fakat daha düşük fiyata da olursa eyvallah derim. Laptopdan beklentim küçük çocuk 4-5 yaşında oynayacak edecek sağlam dayanıklı bir şey olsun istiyorum ve işte bildiğiniz gibi internet gezintisi vs gibi amaçla kullanılacaktır. Tavsiyelerinizi beklemekteyim, teşekkürler..
birde buna bak o fiyata alabileceğin en iyilerinden kasasıda sağlam . cocuk varsa casper almıcan kasası darbelere dayanıklı değil birde hp almıcan cabuk ısınıyor overlockdan dolayı , eli yanablir . bu dediklerim markaların 1500 tl altı laptopları için . daha fazla bilgi versen arastırabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: innamorata
birde buna bak o fiyata alabileceğin en iyilerinden kasasıda sağlam . cocuk varsa casper almıcan kasası darbelere dayanıklı değil birde hp almıcan cabuk ısınıyor overlockdan dolayı , eli yanablir . bu dediklerim markaların 1500 tl altı laptopları için . daha fazla bilgi versen arastırabilirim
bu pcnin ekran kartı ve çözünürlüğü(1600 x 900 ) gayet iyi ayrıca haswell işlemci kullanılmış 4. nesil tek kötü yanı bence ram inin biraz düşük olması baktımda bulamadım hızını ama o seride 1333 mhz kullandıklarını hatırlıyorum son çıkan oyunları oynamayacaksan iş görür bir laptop o fiyata alınacak başka laptoplarda var birde dikkat ettiysen ekranı 4.5 cm daha büyük
Merhaba beyefendi.Elimde az kullanılmış,temiz bir sony vaio laptop var.Sizin aradığınız kriterlere uygun bir laptoptur..Sıfırdan farksızdır.Özellikleri:
Sony Pcg 71811 m özellikleri: - İntel Core i5 işlemci(2.30 ghz) - 4 gb ram - 500 gb satadisk - 2 gb Nvdia Geforce 410 m ekran kartı - Windows 7 işletim sistemi
* Laptop'ta herhangi bir hasar,arıza veya zarar yoktur.Gayet temiz ve sağlam bir cihazdır.