Şimdi Ara

1500 tl oyun sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirtildiği üzere 1500 tl bütçeli bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum benim için değil kuzenim için şu an sadece minecraft oynayacağını söylese de ileride eminim sıkılacak ve başka oyunlar oynamak isteyecektir o yüzden ileri dönük olması önemli kendisi 4. sınıfa geçti APU veya başka bir şey olabilir fark etmez yalnız monitör dahil olması gerekiyor ve bu da işleri biraz karıştırıyor en ucuz 1080 p monitör 350 tl olduğundan sıkıntılardayım. Hazır bilgisayar almayı düşünüyorlar ve 1500 tl ye apu alsanız daha karlı dedim onlara. Önerilerinizi bekliyorum.

• morhan2001 M kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş bu paraya böyle bir bilgisayar almasın parasını biriktirsin daha iyi bakalım, ben bu paraya öneri yapmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Temmuz 2016; 12:51:24 >
    http://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-a10-7860k-8gb-2400mhz-ddr3-ram-240gb-ssd-kart-okuyuculu-500w-mini-bilgisayar.html#!prettyPhoto
    Apu olarak bu şekilde bir şey olabilir.İntel bir sistem kurup ileride ekran kartı takviye edilecek şekilde bir şey de kurulabilir.
     1500 tl oyun sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 9 Temmuz 2016; 13:00:14 >

• Şöyle bir APU olabilir.
     1500 tl oyun sistem
  • 1500 tl ve monitör dahil olunca iş zorlaşıyor. İki öneri gelmiş değerlendirilebilir. Ben düşük bir ekran kartı koymak istemedim. İşlemcide bulunan hd 530 grafik ile idare edinilebilirse düşünülebilir.

işlemci artı hd 530 oyun testlerine bakarak karar verebilirsiniz. bütçeyi 100 tl aşıyor farkındayım ama ne olursa olsun hazır almayın.

1500 tl oyun sistem

• Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    hocam naptın sen oyuncu sisteminde ekran kartı en pahalı parça olur sen ekran kartı koymamışsın oyun sistemi sonuçta hd garpihcsin oyun performasları pek iyi değil diyorum apu en mantıklısı bu durumda en azından r7 mimarisine sahip gpusu var.
    Dostum upgrade yapmayacaksan veya düşük ekran kartı almayacaksan apudan başka bir şey kalmıyor. Ya da ikinci el akacaksın ki tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Yok kardeş bu paraya böyle bir bilgisayar almasın parasını biriktirsin daha iyi bakalım, ben bu paraya öneri yapmam.

1300tl maaş alan ülkede yaşıyoruz ne demek brn tavsiye yapmam.

1500 liraya krallar gibi gta 5ide mcyide açacak kasalsr var. Niye adam birazdaha biriktirsin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.