bak piiysada ıntrntte yanı bunlar konuşuluyor çoğunlukla 1500tlye bunlar onerılıyor.
kasa:cooler master haff RC-912 Plus hıgh power 600w
işlemci:amd phenom x4 955 3.2ghz
işlemci soğutucu:sunbeam core-contact freezer
anakart:msı 870a-g54
ram:team extreem 5gb 2x2 dual 200mhz overclock yaparsın diye koydum ama istersen kıngston hyprx 4gb 2x2 1600mhz olabılır.
ekran kartı:sapphire 5850 1gb 256bit bunuda overclock yapabilirsin diye koydum olmadı Msı 6870 çift fanlı var tabı fıyat artıyor.
monıtor:acer g205hvb5ms 20inç wıde screen oyun keyfı ıyı olur buyuk ekran.
fiyat:1.510tl AMA msı 6870 alman gereksiz bence 5850 ile overclock yapıp ona getırebılırsın.ve team extreem 4gb 2000mhz ıstersen 1.670 falan. Kafan karışmasın pc seçiminde baya masraf olur zaten göze al bunları pamuk elin ceb egitmesi lazım biraz
ya bu overclock tm olarak ne nasıl yapcam ki
2 cubuk kaydıracaksın ses açar gibi programla
yani programiyla ayarliyosun sistemin kendi ekran kartindan ustun bir performans sergiliyicek tabi sogutmasi iyi olucak macun islemci sogutma vb.onem vericen sen yapamassan bile adamlara soylersin alacagin yerden onlar yapar.birde HD 5850 O.C karti ztn.
yukarida soylenen gibi eksenden alabilirsin cok iyi bir pc saticilardir sorun yasamassin diye dusunuyorum.birde vatana guven yaparlar sorun olmaz ama sen ilk burda karar yoksa vatanda bilmiyosan kakalarlar biliosanda bu iyi iyidir iyileri cakarlar burda karar ver orda toplat adamlara sorma aklini celerler.
Alacaksanız Eksen'den alın. Fiyatları hem çok çok uygun. Hem çok iyi ilgileniyorlar, hem elden alabilirsiniz. Üstelik geçen bir sorun çıktı götürdüm 4-5 saat teknik servisle birlikte sorunu çözmek için uğraştık. Adamlar bıkmadan uğratı. Çok ilgililer gerçekten.
arkadaşım imzadaki sistemi yeni aldım tıkır tıkır msı g54 e de bulasma kesinlikle önerilmiyo.site olarak nova bilgisayar biraz daha uygun
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan753
arkadaşım imzadaki sistemi yeni aldım tıkır tıkır msı g54 e de bulasma kesinlikle önerilmiyo.site olarak nova bilgisayar biraz daha uygun
saolun arkadaslar ama internetten alma gibi bi sansım yok. hem kayseride oturuyorum bildiğim kadarıylada eksen bilgisayarında burda mağazası yok. normal bi bilgisayarcıdan gidip alayım diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: berkeo
yani programiyla ayarliyosun sistemin kendi ekran kartindan ustun bir performans sergiliyicek tabi sogutmasi iyi olucak macun islemci sogutma vb.onem vericen sen yapamassan bile adamlara soylersin alacagin yerden onlar yapar.birde HD 5850 O.C karti ztn.
saol ama ben 6850 almayı düşünüyorum soğutma falan uğrasamam normal ısısında olsun kart
Kayseri'de oturman internetten alamaman konusunda ne gibi bir sıkıntı yaratıyor?
arkadaslar sizin önerilerinize göre şöyle bi sistem düşünüyorum
anakart
MSI 870a-g54 amd 870 soket am3
ekran kartı
MSI HD6850 1gb gddr5 256 bit cyclone power edition
bu sistemi toplamayı düşünüyorum arkadaslar nasıl sizce yoksa değiştirmem gereken bir parca var mı ??
arkadaslar yorum yapacak yokmu önümüzdeki hafta içinde pcyi toplayacağım . bu sistemde bi değişiklik yapmam gerekiyo mu bu şekilde toplamalımıyım?
Monitör işi bozuyor.Yoksa güzel bir sistem toplanırdı.
quote:
Orijinalden alıntı: peters
Monitör işi bozuyor.Yoksa güzel bir sistem toplanırdı.
bu sistem nasıl ki kardes 3 yıl flan idare etmez mi? hem suan elimde laptop var casper cpg-t430-9f05 modeli. acıkcası bu laptobu aldığıma cok pişmanım ve geri satmak istiyorum ama ne kadara satabilirim onuda bilmiyorum. iyi bi fiyata satabilsem daha iyi bi sistem toplayabilirim sanırım. sana zahmet bilgin varsa ne kdara satabilirim bu laptobu ve nasıl bi sistem toplamalıyım ? cevaplarsan cok makbule gecer kardes
TeknoBiyotik PC Konfigüratör Bu Sayfayı Yazdır
Kasa: AeroCool Strike-X 550W Mesh Izgara Panelli Mid-Tower Kasa - 215,42 TL Güç Kaynağı: İşlemci: INTEL Core i3-2100 LGA 1155 3MB 3.1GHz Çift Çekirdekli İşlemci - 247,18 TL İşlemci Soğutucu: Anakart: MSI H67MA-E35(B3) Intel H67 LGA1155 DDR3 Micro ATX Anakart - 225,04 TL Bellek: Samsung 4GB DDR3 1333 Mhz CL9 - 79,78 TL Ekran Kartı: Gigabyte ATI HD5850 Overclock 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı - 325,05 TL HDD: WD Caviar Blue 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (WD5000AAKX) - 85,51 TL SSD: Optik Sürücü: SAMSUNG SH-S223C SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) - 50,49 TL Klave+Fare: Logitech MK250 Q Kablosuz Klavye Fare Set (Siyah) - 52,41 TL Monitör: HKC 2219A 21,6" 2ms Full HD Wide Screen LCD Monitör - 263,12 TL Hoparlör: İşletim Sistemi:
TOPLAM: 1.544,01 TL (KDV Dahil)
berkeonun yazdıkları afaki 1500tl ye i 2500k 6950 lili bir sistem toplaniyor tabi monitorsz. vatandaki suanki fiyatlar ile eksen ayni netten alamıyorsan vatandan gidip alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: aslan0233
arkadaslar sizin önerilerinize göre şöyle bi sistem düşünüyorum
anakart
MSI 870a-g54 amd 870 soket am3
ekran kartı
MSI HD6850 1gb gddr5 256 bit cyclone power edition