Toplam 1350 TL tutuyor monitör dahil. Anakart eksik önerir misiniz ? Sistem nasıl olur ? GTA V,bf3,bf4,assains creed gibi oyunları oynayacağım. Açık konuşmak gerekirse herkes gibi 2, 3 binlik sistem alcak durumum yok.Bu sistem iyimi veya bu sisteme bu fiyatla daha iyisi kurulur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
Ben 8 gb ram ile quad 6700 kullanıyordum birkaç ay önce Xeon X5460 taktım fakat bir artı göremedim.Görememle beraber bazen hafif donmalar donmalar oluyor sistemde.
Kardeş sistemin tek sıkıntısı o hdd çöp resmen onu iptal et ssd al yerine 120 gb lık uçar o sistem. Hddler çok yavaş. Emin ol tat alamayacaksın o hdd ile. Bu arada İşlemciyi nereden aldın bana da söylesene işlemcimden memnun değilim değişim vakti geldi.
1500-1600 TL'lere artık yeni nesil Pentium G4560'lı(2Core/4Thread) kasa sistemler kuruluyor. Bu denli eski bir sisteme parayı gömmek aptallık olur.
Evet g4560 dün testlerine baktım i3 6100'ün biraz arkasında olmasına rağmen çok başarılı onla bir sistem kurmayı düşünüyorum xeon'dan vazgeçtim.