Şimdi Ara

1500 TL'ya bundan iyi kasa toplanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan bu işlerin ustası bi arkadaşla (AlexMason78) şu bilgisayarı topladım, benim için de gayet yeterli özelliklerde. Lakin fiyat dengi daha iyi ürünler varsa kazıklanmış da olmayayım :D Şunu çıkar, bunu ekle gibi önerilerinize açığım. Özellikle RAM'de bir sıkıntı var, piyasa yükseldiği için 8 gb 'a ucuz yollu bir şey bulamadım :(

ANAKART : MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 DDR3
    İŞLEMCİ : AMD FX X6 6300
    EKRAN KARTI : SAPPHIRE R7 DUAL-X 2GB 256BİT AMD RADEON
    RAM : GSKILL 4GB
    KASA : XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 600W
    HARD DİSK : SEAGATE 3.5'' 1 TB 64MB

• Oyun icinmi sistem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDD yi 500GB alın 110 tl ye. İşlemciyi i5 yapın anakartıda h81 alın

i5 + h81 anakart 650 tl eder. FX6300 + 970 anakart 520 TL ediyor. HDD den 40 tl kar olsa. i5 li sistem 610 tl ye gelir. yani 70 lira bütçe arttırın. şuan arttırmasanız ileride sogutucu için zaten vereceksiniz bu parayı
  • Fena degil ekran karti daha iyi olabilir tabi butceni arttircan

• djraperman D kullanıcısına yanıt

http://www.youtube.com/watch?v=XPe4BVJEtzY

Burda testlerde gözüktüğü gibi 1080p Low da Sadece 7850K ile 40 FPS alınıyorken 7850K + r7 250 yi Hybird Crossfire teknolojisiyle kullanınca 1080p Medium da 45-50 FPS arası veriyor. Bide bu video çekildikten sonra AMD Mantle desteği geldi BF4 e bu konfigursayonla 1080p Medium ayarlarla şuan BF4'ü 60 FPS de oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokbu -- 20 Ocak 2015; 22:02:44 >

• İzledim hocam, dediğiniz gibi gayet iyi ve frame düşmeleri az yaşanıyor. Benim pek donanım bilgim yok bu hybrid crossfire teknolojisi nedir? Yani ben kasayı toplarken dikkat edicek miyim yoksa yazılımsal gibi bi şey mi ?
    A10 7850K'nın içinde dahili olarak r7 250 GPU var. Bunun yanında bide 2. olarak r7 250 Ekran kartı takarsan sistem otomatik olarak Crossfire yapıyor ve 2 GPU yu aynı anda kullanıyor. Olay bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okuduğum her konuda g46 ıyı çıkar g43 koy diyorlardı önde usb olmamasından ötürü. bunu bi düşün
    Bence şöyle bir sistem olabilir:
    İşlemci:AMD FX Series 6300 (3.5 GHz) 14MB 32nm AM3+ 285TL
    Anakart:MSI 970A-G43 DDR3 1866MHz S+GL+16X AM3+ 196TL
    Ekran Kartı:Sapphire R9 270X OC Boost 2GB 256Bit GDDR5 16X 474TL
    Ram:Kingston HyperX Fury 8GB (2x4GB) 1333 MHz DDR3 Kit 210TL
    Hdd:WD 1 TB Blue 7200 64MB SATA3 / WD10EZEX 144TL
    Kasa:Zalman Z1 Mid Tower Siyah Kasa 80TL
    Psu:Zalman ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Güç Kaynağı 149TL
    Toplam:1526TL
    http://sinerji.gen.tr/fiyatlardır.Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djraperman

Arkadaşlar forumdan bu işlerin ustası bi arkadaşla (AlexMason78) şu bilgisayarı topladım, benim için de gayet yeterli özelliklerde. Lakin fiyat dengi daha iyi ürünler varsa kazıklanmış da olmayayım :D Şunu çıkar, bunu ekle gibi önerilerinize açığım. Özellikle RAM'de bir sıkıntı var, piyasa yükseldiği için 8 gb 'a ucuz yollu bir şey bulamadım :(

ANAKART : MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 DDR3
    İŞLEMCİ : AMD FX X6 6300
    EKRAN KARTI : SAPPHIRE R7 DUAL-X 2GB 256BİT AMD RADEON
    RAM : GSKILL 4GB
    KASA : XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 600W
    HARD DİSK : SEAGATE 3.5'' 1 TB 64MB

Ön port destegi istiyor isen g43 almani öneririm anakarti. Everest bi psusuz kasa al. 550W(Corsair, FSP, Zalman) al.

• ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Gönül isterdi internetten sipariş vereyim ama hem bir sorunda Vatan Bilgisayar ile daha rahat iletişime geçebilirim hem de kredi kartı kullanmıyorum :) Vatan'da fiyatlar yakın mı diye bakıcam ama :D teşekkürler.
    seninkine çok benzeyen şu sistemi yarın alıyorum sipariş verdim .

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Ön port desteği şu anlık çok gerekli değil gibi duruyo ama kasayı alınca inşallah yokluğunu aramam :D Kasadan memnunum, ben kasada dış görünüşe de önem veriyorum biraz :D Hoşuma giden nadir kasalardan o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum ama şu g43 işini bi düşünücem, teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: frier90

seninkine çok benzeyen şu sistemi yarın alıyorum sipariş verdim .

Hocam vallaha sevindim böyle bi kasa toplamanıza, benimki ile neredeyse aynı, demek ki bu fiyata iyi bi sistem toplamışım :) g43 koymuşsunuz siz de, g46 ile bi performans farkı olur mu ki? Yani klavye ve mouse yuvaları varmış g46'da ama sonuçta usb'li kullanıcam ben, onlara da gerek yok :)

g46 da ekstradan hd ses sistemi için port varmış galiba , onun dışında aynı .
  • frier90 kullanıcısına yanıt
    Ov, ben usb 2.0 portu yok sanmıştım ön slotta. Zaten Usb 3.0 kullanmıyorum ben, 2.0 varsa bana yeter :) en kötü dönüştürücü ile halledebilirim. 15 tl gibi bi fiyatı var dönüştürücünün.
    1550 çok dersen ,,1155 anakart +3. nesil i3 işlemci ile 1503 tl filan oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.