Şimdi Ara

1500 TL ye Kadar Elektro Gitar Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Arkadaşlar elektro gitara başlamayı düşünüyorum. Klasik gitar çalmama rağmen elime elektro gitar aldığımda baya bir şey yapabilen bir insanım. Biraz tutku biraz bu sebeple elektro alacağım. Öyle bir deneyimim olmadığı için sizden tavsiye istiyorum. Arkadaşlar Metallica çalarken şu tona almak- yakınlaşmak istiyorum

httpswww.youtube.comwatchv=rE3DgeXMITc

Guns N Roses çalarken ise şu tona almak- yakınlaşmak istiyorum

httpswww.youtube.comwatchv=xGgKXcjvQrg

Öncelikle bunun yanında evdeki Aiwa marka 40 Wattlık ses sistemine bağlayacağım 400 TL civarı bir prosesör ile kullanacağım. Vox Tonelab dikkatimi çekti ama neyse...

Arkadaşlar öncelikle gitar konusunda kafama şu gitarları taktım. Epiphone G-400 Pro ve Epiphone Les Paul Studio.
    G400 Pro da push pull switch var ve bu push pull switch benim rüyalarıma girmiş bir şey. Aslında push pull sorun değil 50 TL verir yaptırırım. Neyse, arkadaşlar bu gitarlardan hangisini öneririsiniz Kafam çok karışık. İki gitarda çok hoşuma gidiyor ancak karar veremedim.

Zevk olarak kalın sapla aram kötü değil. Bir arakadaşın klasik gitarının sapı gittikçe kalınlaşanlardan. Artık 7 perdede falan kütük gibi sap var. Orada hızlı çaldım pek sorun olmadı. İnce sap tercihim değil hani. Farketmez bana.

Bir şey daha söyleyeceğim. Ankara Meşrutiyet Caddesine gitmeyi planlıyorum. Muhtemelen Dore ye giderim ama başka tavsiyeleriniz var mı

Birde sonuçta pek fazla çalamıyorum. Çalmak işi bilmeyen arkadaşların yanında oluyor Ondan dolayı yetkilinin sabırlı olması lazım biraz[)]

Tavsiyelerinizi bekliyorum.[link=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer su -- 5 Aralık 2016; 21:5:46 >

• Dediğim gibi tarz Guns N Roses ve Metallica. Schecter de düşündüm. Schecter lerin tonu gerçekten güzel ama sert tonlara hitap ediyor gibi. Ondan Guns N Roses konusunda şüpeye düştüm. Birde prosesör olarak Line 6 Pocket Pod kararına vardım. Bütçeyi arttırırsam Line6 Pod 2.0 alırım ancak şu an biraz zor.
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.