Şimdi Ara

1500 TL'ye kadar HD video kamera tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evimize küçük bir misafir gelecek. Onun için kamera bakıyorum. Video editing falan aramıyorum. Basit çekim yapacağım.
    isteklerim şöyle:
    1-Full hd olması (evdeki lcd full hd bir işe yarar mı bilmem)
    2-Kayıtları HDD'ye veya SDHC karta yapması ancak sadece HDD istemiyorum(canon'da böyle modeller var galiba). Eğer HDD kart ve SDHC varsa her ikisine de hem video hem foto koyabilmeli
    3-Kaliteli foto çekimi tabi bir video kamera için
    4-bir de gece çekimleri için çok yorum göremedim. Mümkünse karanlıkta da iyi çeksin

eee çok şey istiyosun demeyin 1500 TL'de az sayılmaz :)
    HF100 uygun gibi duyuyor ama panasonic'te de bazı uygun modeller var gibi. Sony ne açıdan daha iyi va daha pahalı bilemiyorum
    teşekkürler

• Sevgili Kataliz kardeşim..

Öncelikle şimdiden gelecek olan misafiriniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bundan 8-9 ay evveline gittim birden aynı duyguları ben de yaşamıştım. Şimdi kızım 6. ayını doldurdu Allah a şükür..

Sevgili kardeşim... Ben de aynı arayışlar içinde idim. Bir çok makina baktım tabi benimde sizinkine yakın bi bütçem var idi. Sony HDR SR10E o sıralar 2100 ytl idi ki şimdi de dolar arttığı için yine yaklaşık aynı fiyat. Bu kadar para vermek çok geldi bana. Daha sonra internetten spot işi yapanları araştırdım ve şansıma bi kaç kişi buldum. Teknocag diye bi dükkan ve bu işi yapan kişiyi buldum ve makinayı ondan 1400 ytl ye aldım. Tabi spot işi risk ama ben makinamdan çok memnunum. Foto çekimi fena değil, full hd kayıt yapıyor ki kaydından çok memnunum. 40 gb da hard diski var. Daha fazla detayı internette bulabilirsin..

İnşallah yardımcı olabilmişimdir..

Selam ve Saygılarımla...

HAmza Berk

• Bende ufak 5 ay once ufak misafirimiz icin HF100 aldim ve Full HD Tv de cektigim goruntuleri izliyorum.

Tavsiye ederim. Ihtiyacini karsilar.
  • bu aralar gelecek misafir cok galiba benmde 1 ay ım kaldı.
    aynı kararsılzıgı bende yasamaya başladım.HF 100 ile sony CX 12 arasında kararszm.
    cemele arkadas biraz bilgi vereblrsen sevnrm.canon da yedek parca az ve pahalı beni kasan o..sony de bu olay yok ama pahalı:(
  • selamlar,

bize de bir misafir geliyo, diger arkadaslara da hayirli olsun diyeyim.

Aynı konuda bir suredir arastirmalar yapiyorum, ilk basta panasonic hdc-sd9 almaya niyetliydim ama suan en optimum makinanin HF100 olduguna karar verdim ve en kisa zamanda alicam insallah. Amazonda da en cok satilan makinalarda HF10 ile birlikte hep ilk 5 te.

gizza, kendim kullanmadim yorumumu ne kadar ciddiye alirsin bilmem ama okudugum kadariyla soyleyeyim HF100 ve CX12 ikiside cok iyi makinalar. İkisinin de sensor buyuklugu birbirine yakin (1/3" civarinda), video kalitesi birbirine yakindir, bebegi daha cok ic mekanlarda cekecegin icin dusuk isikda da guzel sonuclar alirsin diye tahmin ediyorum.
    CX12 biraz daha iyi bir makina, fotograf performasi ve ozellikleri daha iyi, ses kaydi 5.1 (HF100 un eksilerinde biri sesi olarak gosteriliyor, cemele bu konuda ne dersin), mpeg-2 SD kayıt imkanı da var, sony servisi de Turkiye'de daha yaygin. Ama ona gore de pahali. sd yerine memory stick kullanacaksin o da pahali. Eee ama bebis icin deger :)))

Asagidaki linkte guzel karsilastirmalar var Cx12 listede yok ama yine de faydali bir site, Almancam yok ama yine de anlasiliyo. Cx11 HF100'den daha dusuk almis.

http://www.camcorder-test.com/camcorder.html

• ben de sanyonun HD1000 modeli fiyatına göre iyidir diye düşünüyorum, (yaklaşık 1000 TL) test etme imkanım olmadı ama, örnek videolar izlemiştim, makro kayıtlarda bile berrak görüntü, aynı fotograf gibi çekim yaparken ön mekan belirgin arka mekan bulanıklaştırıp 3 boyut kazandırıyor. bu makineyi kullanan varsa asıl yorumu ondan almak gerek.

• Arkadaşlar ne tesadüf benimde iki ay sonra yani 17 mayısta
    kızım dünyaya gelecek, ALLAH herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
    Bende aynı dertteyim,kamera buldum hemde bana özel panasonic %40 indirim yaptı
    ama alamadım çünkü satışları sadece peşin idi
    eğer herhangi bir kampanya duyarsanız taksitli birbirimize haber verelim
    aranan nitelikler:
    full hd
    gece çekimi iyi ( sıfıra yakın lux olacak )
    hdd ve sd kart ( hibrid olsun )
    ses zoomlu
    sensör çok iyi olacak ( 3ccd ve çapı 1,4 daha küçük )
    ve maximum fiyat 1500 tl ( taksitle )
    Saygılar

• Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
    Darısı bana ve bebeği olmayanların başına
    Tabi %100 katılıyorum size
    Ürünü alınca forumdan çekilmeyelim, kullandıklarımızı tecrübelerimiz ve aldığımız siteyi vb. paylaşalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
    Darısı bana ve bebeği olmayanların başına
    Tabi %100 katılıyorum size
    Ürünü alınca forumdan çekilmeyelim, kullandıklarımızı tecrübelerimiz ve aldığımız siteyi vb. paylaşalım...

maalesef bazı arkadaşlar ürünü alır almaz bir daha görükmüyorlar,teknik yardım alanlarda ayni makina düzedi ise bile yazmıyorlar bazıları sadece mesaj yazabilmek için üye oluyorlar.bazılarıda ukela çok bilmiş diyorlar alıştık bunlara.yeni kamera aln arkadaşlar kamera hakkındaki izlenimleri paylaşsalar iyi olur yeni alacaklar için seçenek ve bilgi sahibi olurlar
  • kendi açtığı konuya bile cevap vermeyenlerden birşey beklenemez doğal olarak. Aslında yardımcı olmakla hata mı yapıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

kendi açtığı konuya bile cevap vermeyenlerden birşey beklenemez doğal olarak. Aslında yardımcı olmakla hata mı yapıyoruz.

belki hata ediyoruz bir anlamda ama biz insanlık ve bu formun kuralları gereği(mecburiyet yok) bizler görevimizi yapalım.iyileğe iyilik herkesin işi,kötülüğe iyilik er kişinin işi.biz üzerimize düşen görevimizi yapalım varsın değerimizi bilen bilsin bilmeyen bilmesin
  • Forumun gereği olarak yardımcı olmanız güzel birşey, iş güç nedeniyle cevap yazamıyor olabilir, dolayısıyla hemen bir yargıya varmamalıyız.
  • burada tecrübelerini bizimle paylaşan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
    vaktimiz sınırlı,
    bilmediğimiz konular hakkında bilgiyi en sağlıklı tabiki burada alabiliriz :)
    bir mağazaya gitsek mağaza elemanı elinde o esnada olan ürün satılsın diye belki bizim almayı düşündüğümüz ve o esnada elinde olmayan ürün olduğu için aldırmamaya çalışıyor...

burada ise kazandığımız bilgi paylaşımları sonucu o mağaza elemanının esiri olmuyoruz...!!!
  • iş güçe saygı duyuyorz amma velakin misafir beklemez ki
    sony cx 11 alan arkadasa ozel maıl de attm ama cvp yok 15 gundr
    arkadsın dedgı gibi bazılarıız fikir almak için buraya basvuruyor sonrası TINNN..

canon HF 100 de stadanrt çekim yok sanıırm sadece FULL HD..yanı herseyi HD cekmenın de anlamı yok dye düşünyrm..sony cx 11 de hem standart hem HD cekebiliyosun..2 cihaz arasnda kararszm ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizza

iş güçe saygı duyuyorz amma velakin misafir beklemez ki
    sony cx 11 alan arkadasa ozel maıl de attm ama cvp yok 15 gundr
    arkadsın dedgı gibi bazılarıız fikir almak için buraya basvuruyor sonrası TINNN..

canon HF 100 de stadanrt çekim yok sanıırm sadece FULL HD..yanı herseyi HD cekmenın de anlamı yok dye düşünyrm..sony cx 11 de hem standart hem HD cekebiliyosun..2 cihaz arasnda kararszm ben..

ikiside güzel kamera sony diyorum teknik özellikleri ayni sayılır sony artı özellikleri var ayrıca bir foto makina almana gerek kalmaz profosyönel değilseniz.10 mp varan fotoğraf kaydı diyor 10mp aşağı gibi anladım 7.6mp etkin bu yeter çift kayıt.ikisinde de vizör yok bilginize

• Sony kamera arkadasın ismine Uygun bir cvp olmuş
    şaka bir yana fikrin içn tşk.ederm dostum..biz almaya karar verdik USD uçmaya başladı:(
  • selam herkese .son durum nedır forumu yenı okudum ve ben de sızınle aynı dertteyım.ben sony TG3 modelını begendım cok kucuk kullanıslı gorunuyor.ve morfare de 1500 tl cıvarı.
    sony TG3
    sony CX11E
    sony SR10E
    bunlardan hangisini almalıyız.?
    hepımızın cocugunu allah analı babalı buyutmek nasıp etsın arkadaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizza

Sony kamera arkadasın ismine Uygun bir cvp olmuş
    şaka bir yana fikrin içn tşk.ederm dostum..biz almaya karar verdik USD uçmaya başladı:(

bizim amacımız marka saplantısı olmadan sizlere en iyilerini önermek .dediğiniz gibi dolar artıyor zaman yoksa mecburen alacaksınız.rica ederim bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 9 Mart 2009; 19:53:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalimaki

selam herkese .son durum nedır forumu yenı okudum ve ben de sızınle aynı dertteyım.ben sony TG3 modelını begendım cok kucuk kullanıslı gorunuyor.ve morfare de 1500 tl cıvarı.
    sony TG3
    sony CX11E
    sony SR10E
    bunlardan hangisini almalıyız.?
    hepımızın cocugunu allah analı babalı buyutmek nasıp etsın arkadaslar.

arkadaş size cx11e yi önerceğim,nedenleri var teknik özellik olarak cx11e üstün tg3 küçük olabilir kamera küçüldük sıra sallanma riski daha çok olur video kayıtların iyi çıkmaz tiripod kullanırım derseniz iyi olur ama yine cx11e teknik özellik üstünlüğü var.isterseniz sony den bakabilirsiniz ben anlamam derseniz yazarız ne ne işe yarıyor.profosyönel foto makinaları ağır yaparlar bile bile nden sallanma az olsun diye,küçük kamera belki cebe sığar ama eksi yönleri de var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.