Şimdi Ara

1500 TL'ye kadar HD video kamera tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sony kamera dostum yrdmların içn tşk.ederm.
    CX 11 de az cok karar verdm gbi bakalım ksımet artık..bu arada usa da bile memory stick bayagı pahalı.sony de yedekparca bol ama aksesuarlar bayagı pahalı
  • tesekkur ederım yardımların ıcın .ben bu kamerayı fransa dan getırtecegım dolayısı ıle zaten bu cok model buradan daha ucuz.genelde 400-700 eur cıvarı .bu anlamda hangı model daha uygun olur bızım ıcın sız bu konuda bılgılı arkadaslardan yardım alabılır mıyız.tesekkurler.
    hdr-sr10e
    hdr*sr11e
    hdr sr cx11
    hdr tg3
    ya da bı baskası.
    tesekkur ederım sımdıdıen ayıdıgınız vakıt ıcın.
  • bır de arkadaslar bu makınaların kurulumunda turkce menusu olr mu yoksa turkce menulu sony ler sadece bızım ulkemızde mı var.
    fransızca ya da ıngılızce ya da turkce menu secebılecek mıyız bu yurtdısından (fransa dan) getırttıgımız makınalarda.
    sıte bu arkadaslar bu makınalardan bırını alacagım.
    http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=fr&u=http://www.numerama.com/comparer-les-prix/418358-Sony-Handycam-HDR-CX105.html&ei=sRu2Sa7WDIPK-AbH2tH6Cg&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dsony%2BHDR-CX%2B105%26hl%3Dtr%26lr%3Dlang_fr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalimaki -- 10 Mart 2009; 10:29:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gizza

sony kamera dostum yrdmların içn tşk.ederm.
    CX 11 de az cok karar verdm gbi bakalım ksımet artık..bu arada usa da bile memory stick bayagı pahalı.sony de yedekparca bol ama aksesuarlar bayagı pahalı

rica ederim görevimiz iki yıl önce 512mb memory stick e 60tl para vermiştim diğer kartlardan pahalı.yedek parça bol ama pahalı kameraya gözün gibi bakarsanız emenet vermeseniz güzel kullanırsanız sizi yarı yolda bırakmaz ama hor kullanırsanız ben yoruldum der.bür ürün alırken servis ağına yedek parçanın bol olmasınıda göz önüne almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 10 Mart 2009; 19:14:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalimaki

tesekkur ederım yardımların ıcın .ben bu kamerayı fransa dan getırtecegım dolayısı ıle zaten bu cok model buradan daha ucuz.genelde 400-700 eur cıvarı .bu anlamda hangı model daha uygun olur bızım ıcın sız bu konuda bılgılı arkadaslardan yardım alabılır mıyız.tesekkurler.
    hdr-sr10e
    hdr*sr11e
    hdr sr cx11
    hdr tg3
    ya da bı baskası.
    tesekkur ederım sımdıdıen ayıdıgınız vakıt ıcın.

seçeneği ikiye indirebilirsiniz sr11e/cx11e bu iki kamera teknik özellikleri ayni sayılır kayıt medyaları hariç,uzun süre kayıt ve vizör artısı ile sr11e diyorum.bu kamera ile hdd e foto kayıt hafıza karta da video kaydı yapabilirsiniz
  • eyvallah kardesım tesekkurler.
  • quote:

eyvallah kardesım tesekkurler.

rica ederim arkadaş bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz
  • quote:

eyvallah kardesım tesekkurler.

arkadaş ucuz hd kamera istiyorsanız formdan mboyaci arkadaş satıyor bu fiyata panasonic3ccd hd kamera alınır
  • Böyle bir topik bulabileceğim hiç aklıma gelmemişti aslında.
    Kasım gibi misafir bizede gelecek kısmetse bende nasıl bir şey alabilirim diye düşünüyordum alan arkadaşlar + ve - leri yazarlarsa çok sevinirim.
    Birde yurt dışında dahamı hesaplı? ve menülerinde Türkçe varmı diye sorulmuş ama cevap gelmemiş bende sorayım bir kere daha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurko

Böyle bir topik bulabileceğim hiç aklıma gelmemişti aslında.
    Kasım gibi misafir bizede gelecek kısmetse bende nasıl bir şey alabilirim diye düşünüyordum alan arkadaşlar + ve - leri yazarlarsa çok sevinirim.
    Birde yurt dışında dahamı hesaplı? ve menülerinde Türkçe varmı diye sorulmuş ama cevap gelmemiş bende sorayım bir kere daha.

beğendiğiniz kamera modelini yazmamışınız arkadaş.yurt dışında daha ucuz olur ama garanti olmaz diyorlar.ben alanya dan aldım sony türkçe dahil bir çok dilde dil seçeneği var ama yurt dışından gelenlerde türkçe olacağını sanmıyorum
  • Arkadaşlar hala konuyla ilgilenen varsa hafta sonu sony cx12 elime geçiyor izlenimlerimi paylaşabilirim
  • izlenimlerinizi bekliyoruz
  • bende sony sr11e -12e veya sx520 (yanlış yazmadım umarım) arasında gidip gelirken. gökten zembille sinema tv öğrencisi bi arkadaşım indi. ve bana bi gece bıkmadan usanmadan amatör kameralardan bahsetti. gecenin sonunda ben bir adet SANYO HD 2000 sahibi oldum.
    Bence sanyo kameralar fiyat-performans oranı en iyi olan kameradır bulabileceğiniz.
    SANYO HD 1000 MESELA neredeyse aynı (birebir aynı özellikler ama) özellikleriye satılan diğer markalartan tam yarı fiyat daha ucuz. tavsiye ederim.
  • evet arkadaşlar yorumlarınızı alalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.