Türkiye'deki GSM şirketlerini test sitesi?
Türkcell superonline uyumlu router ?
Selam Arkadaşlar! turkcell superonline fibere uyumlu en kaliteli router hangisi acaba?
Daha önce Tükttelekom vardı. Ve Tp-Link çok uyumlu şekilde bağlanıp çalışıyordu. ama aynı cihaz turkcell superonline modemine maalesef bağlanmıyor.
P20 Pro üstü hangi Huawei ?
Selam Arkadaşlar !
6 yıldır P20 Pro kullanıyorum. Bu modelin üstü Google ve 5G olan, hangi Huawei modelini tavsiye edersiniz?
ARÇELİK SUF 4000 MEB revize edilmiş hali..
Arçelik SUF 4000 MEB 'in eski modeli ;
- kapak tek cam,
- alt resitanz görünür
- alt raf resitanstan çok mesafeli raf aralığı olan modeli idi.
Ancak bu eski modeli ,KEKLERİN ALT KISMINI ÇİĞ BIRAKMA VE ÜST TARAFINI YAKMA durumu varmış.
Şimdi yeni SUF 4000 MEB modelinde bu OLUMSUZ ÖZELLİKLER GİDERİLEREK, DÜZELTİLİP tekrar yenilenerek satışa sunuldu. Acaba yeni modelinde de KEKLERİN ALT KISMINI ÇİĞ BIRAKMA VE ÜST TARAFINI YAKMA durumu var mı Acaba ?
Biz bunu dün satın aldık bugün Kemalpaşa’dan gelip servis kuracak.
Bosch HTB12E458T ısınma sorunu .?
Selamlar ! Bosch HTB12E458T almayı düşünüyorum. Yorumlara baktığımda bazıları keklerin içini çiğ bıraktığını yazmışlar. Bu fırını kullanan var mı acaba. Gerçekten çok geç sürede mi pişiriyor?
Arkadaşlar şimdiye kadar 4-5 selfi çubuğu alıp denedim. Selfi çubuğunu tanıttıktan sonra çekim yaptıktan sonra bir müddet sonra yine tanıtmak gerekiyor. Bu sorunu yaşatmayan hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz? Huveip20 Pro kullanıyorum. Kablosuz kesintisiz kullanılabilen hangisini tavsiye edersiniz?
Lenovo L340-i7-9750hf de bütün ofis pogramlarında donma yapıyor ram 8Gb. Videoda görebilirsiniz. acaba ram yetersizliği mi?
Dell İ5, SSD256, Win10Pro.
|
Samsung Galaxy Buds+ PLUS
|
Alınacak Kulaklık yok.
|
Meslek: Memur
..... ....... HUAWEI P20 Pro | MAVİ |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.176
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 34.899 (Bu ay: 538)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 68 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar