Şimdi Ara

Türkiye'deki GSM şirketlerini test sitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'deki GSM şirketlerinin internet, mobil konuşma kalitelerini tarafsız test eden tarafsız siteler var mı acaba?

• Yani bölgeden bölgeye sonuçlar o kadar değişken ki aynı apartmanın farklı katlarında bile durum değişebiliyor. Bu durumda genel olarak birkaç yerde test yapan bir sitenin pek işlevsel olacağını düşünmüyorum.

Benim kullandığım yöntem (en azından internet için) tüm operatörlere bakıp en çok telefon kullandığım mekanlarda en iyi çeken operatör ile devam etmek. İllaki çevrede farklı operatör kullanan oluyor.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak turkiye yi geziyir san suan icin en mantiklisi turkcell olur yok ben surekli ayni yerdeyim tatil den tatile il disina cikarim dersen sizin ordan en uygun en iyi hangisi onu kullsnmak gerek
  • Hocam ben turizmci olarak sık seyahat ederim. Bir süre YHT ile ankara-istanbul çok seyahat ettim Türk Telekom ve Vodafone da kullandım ancak ikiside üzülerek sınıfta kaldı. Türk Telekom çekmiyor Vodafone çekiyor gibi görünüyor ancak görüşme yapamıyorsunuz seyahat sırasında en stabil turkcell oldu.

Turkcell 'ninde yönetimi belli umarım kalitesi bozulmaz

• https://forum.donanimhaber.com/cell-mapper-kurulum-ve-ayar-rehber--151741626-4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.