Mevcut mu böyle bir şey? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'deki liseleri inceleyebileceğimiz site
-
-
Nasıl incelemek anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sorubak lgstercihrobotu falan var sanırım ama bazı fen liseleri kendilerine yorumları yedirtemeyip kapatıoyr o bölmeyi kendi gitmiş olduğum okuldan biliyorum
mezunlarla veya hali hazırda okuyanlarla konuşmak daha iyi ama ben olsam mezunlarla konunşurdum hali hazırda okuyanlar durumun farkında olamayabiliyor.
-
Tercihdonemi nde var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstatistikleri
-
Teşekkür ederim ben liseyi bitirdim istatistiki olarak sormuştum
-
Hocam sizin için uygunsa müsait olduğunuz bir zaman bulmaya çalışabilir misiniz?
-
hocam hayat nasıl gidiyor, bilkent nasıl :D
-
Dumduz gidiyo valla, hicbir aksiyonum yok. 2.sinifin baslamasini bekliyorum
hocam bu sene de sınava girecektiniz, forumunuz ben görmedim de bir arkadaş 40 civarı sıralama yaptı diyordu. gs hukuk geliyordur. gidecek misinz?
-
Benzer bir şey arıyordum sıralama yerine puan yazıyor ama olsun. Çok teşekkürler
-
Ham 26 yerlestirme 111 geldi, gelebilir bu sene ilk 100 bursu deneyen daha fazla olacagi icin ama tercih vermicem, ortalamam birakamayacagim seviyede cunku su an
Hocam yanlış anlamayın konumun altında konuyla alakasız birebir bir sohbet etmek yerine kişiye özel mesaj atıp sohbeti ordan devam ettirmenizi rica edebilir miyim?
-
tebrik ederim hocam valla sizi. 111 bırakmıyor sizi :D kolay gelsin.
-
pardon hocam, konuşma bitti zaten
-
Sıkıntı yok :d
Tamam Hocam teşekkürler özele yazıyorum şimdi
Lisenin neyine bakacaksın aga al birini vur ötekini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X