|
Türkiye'de Teknoloji Mağazası Kalmaması
-
-
Bimeks reklamları neydi ya -
kimse artık kira ödeyemiyor teknosanın bimeksin medaimarketin hala nasıl ayakta kaldıgına şaşırıyorum fiyatlari ateş pahası nette daha ucuz
-
avmler battı mutlumusnuz
-
darty, radioshack, Electro World vardı; hepşi dayanamayıp ülkeyi terk eylediler.. bi tek media markth ayakta kalakaldı... o da ne zamana kadara dayanır bilinmez...
-
netten alışveriş yapmayan, yapamayan dewasa bir kesim var, fiyat araştırmasını yapmayan, bulduğu fiyata direkt dalan kesimlerin hepsi işte bu mağazalarda toplanıp alışveriş yaparak mağazaların kiralarını çıkartmış oluyorlar...
-
Tek sebep o değil knk
Bu markalar ciddi guven veriyor
Benim memur arkadaslar herrr seylerini bunlardan alir 3 kurus fazla vereyim kafam rahat olsun der
Çünkü internet dolandırıcı dolu beni bile gecen dolandirmaya kalktilar hb üzerinden ben bile sogudum param olsa aslaaa -
Özellikle pahalı ürünlerde ben de mağazadan almayı tercih ediyorum.
O kadar para verdiğin ürüne bir şey olduğunda karşında muhatap olacak birisini istiyor insan.
-
Kalanlarda kan emici ve en kısa sürede batarlar inşallah. -
Kargo da çok etkili
Ankara İstanbul gibi ticaretin ulasimin oldugu kentlerde kargon ertesi gun kapinda
Antalya gibi bir yerde bile bir seyi bi soyluyon evine 1 haftada zor geliyor
Doguda falan ohooo kargo sistemi yollar ve ulasim coooook zayıf -
İnternet alışverişi varken kim gider mağazadan ürün alır.
-
Global olarak retail sektöründe konsolidasyon oldu. Ancak teknoloji mağazaları Internet'ten pahalı satış yapmıyor. Mediamarkt'ın Avrupa web sitelerine bakarsanız Amazon'la bir şekilde rekabet ediyor.
-
Kargocu ürününü çat diye atar gamyona..
-
Sahibinden Sahibine Al Sat Kirala Keşfet! Sahibinden!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X