Lenovo Legion Windows Ön yükleme sorunu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sanırım ön yükleme dosyaları silinmiş,, Sorunu nasıl halledebilirim.?
-
novo tuşu var ufak ona basıp kurtaramıyorsa win11 indirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 9 Şubat 2025; 14:55:12 > -
Bu dediğinizi indirdiğimde, benden yeni lisans seri numarası istemeyecek mi ? Çünkü Benim bilgi sayımda gömülü lisanslı Windows 11 vardı. Ve ben serialini bilmiyorum. Satıcı mağaza kurulumunu yapmıştı.
-
gömülüyse istemez . kurarken w11 home /single/ pro seçenekleri gelirse (büyük ihtimal gelmeyecek) üzerinde önceden hangi sürüm varsa onu seçin.
-
Bi arkadaşa gecen yaz Lenovo laptop aldirtmiştim özelikleri güzeldi,1-2 ay önce ayni sorun yaşamişti sanirim Formatlatik sanirim yanliş hatirlamiyorsam şuana kadar ayni sorunu yaşamiş olsaydi arardi bilgi verirdi,bu sorun ya yazilimsal yada lenovo kronik sıkıntısı olda gerek.Seninle 2 oldu, Ya usb yoluyla format attir win11 kur key vs isterse youtube de nasil yapildigina dair bilgiler videolar var.Yada recovery yüklüyse key istemez.Bidaha ayni sorun yaşanirsa servise ilerişime geçmen daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef..Usb den de olmadı.. USB belleği görmeden açılıyor. Biostan USB boot u seçiyorum. yine olmuyor. Tek çare yetkili servise götürmek kaldı,.
-
Komut la önyüklemeyi bile denedim. yine olmadı .
-
Sanırım hata verdiği " E:\Recovery\WindowsRE\Winre.wim\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt " dosyasını bulamıyor. Bu dosyayı nereden bulabilirim.
-
buradan Windows 11'i indirin SADECE Medya oluşturma aracını yükleyin. programı açın ve ileri
tuşuna basın w11 seçin ileri sizden USB 8gb isteyecek onu takın bitene kadar bekleyin.
usb sol tarafa takın genelde lenovolar sol tarafdaki usblerden boot ediyor yani usb yi görmüyorsa diğer portlara takın.. bu boot olayını NOVA tuşuna basıp yapın (solda ufacık bir gömülü tuş. kalem ucuyla bastırın) oradan usb yi seçin 2 tane çıkarsa UEFI olanını seçin .. sonra kurulum ekranı gelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 9 Şubat 2025; 16:49:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X