Şimdi Ara

Ssd Windows Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sevgili DH Ailesi benim şöyle bir sorunum var bir arkadaşımın laptopuna Ssd takalım dedik klonlama işlemi bir türlü olmadı hep hata veriyor.Neyse direk ssd ye temiz kurulum yapayım dedim ama nafile hiç bir şekilde olmadı ekdeki resim gibi hata veriyor sebebi ne olabilir şimdiden teşekkürler.

Ssd Windows Yükleme Sorunu

• Windows dosyası direk Microsoft sitesinden mi indirdin başka yerden mi?

Burdan tekrar indir ISO olarak ve sonra Rufus kullanarak USB belleğe at ve kurmayı tekrar dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim kardeşim Kendi sitesinden direk orijinal İSO dosyasını indirdim rufusda önce MBR sonra GPT Yazdırdım yine aynı hatayı veriyor
  • Kosho K kullanıcısına yanıt
    Aldığım ssd ikinci el
  • Harici disk olarak dene bir test programlarla. Disk arızalı olabilir çünkü. Sorunsuz çıksa o test programla sıfırlayıp tekrar kurmayı dene

Ssd yi geri iade ettim Aldığım kişiye müşterinin bilgisayar için almıştık ama oda olmayınca zaman olmadığından dolayı bekleyemedim geri iade ettim ama satın aldığım kişi başka bir bilgisayarda disk klonlamayı başarmış bu işin bios eski yeni olması ile alakalı olabilir mi
  • kunyeci-h kullanıcısına yanıt

Bios ile ilgili sanmıyorum. Söylediğine göre o başka diskten klonlamış, USBden kurmamış. Bunununla alakalı olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tmm ona öyle diyelim.Laptopa Ssd yi takıp USB den format işlemini başlatınca bir müddet ilerliyor ardından Bozuk ön yükleme dosyası sistem yöneticisine başvurun yada diskinizi aldığını yer ile irtibata geçin gibi hata veriyor
  • kunyeci-h kullanıcısına yanıt

Ölmüş o disk.Belirli noktasındaki hücre işlevini yitirmiş o noktaya gelince disk okuyamaz-yazamaz.

• Bende öyle düşündüm müşterinin olduğu için risk alamadım iade ettim. Ama iade ettiğim kişi klonlama işini başarılı bir şekilde yapmış kafam durdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.