Şimdi Ara

1500 TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bluetooth kulaklık arıyorum ama sizlerin de düşüncelerini almak istedim.

Kulağıma bu silikon uçlu kulaklıklar hariç hiçbir kulaklık tam oturmuyor hareket ediyor ve çıkıyor.
    Bundan 5 sene önce falan sennheiser cx200 kullandım ve çok memnundum. Şu an Apple'ın kablolu kulaklığını kullanıyorum fakat o da kulağıma tam oturmuyor ve spor yaparken sürekli çıkıyor. Bu yüzden airpod da almak istemiyorum.

Artık kablosuz bir kulaklık almak istiyorum max 1500 TL verebileceğim.

Sizlere şunu sormak istiyorum;

1.si arkadaşım Bowers & Wilkins P5 Series 2 Siyah Kulak Üstü Kulaklığını önerdi fakat bu bir headphone daha önce hiç headphone kullanmadım fakat tarz olarak çok hoşuma gitti aynı zamanda ses kalitesinin de çok iyi olduğunu duydum.
    link:

2.si ise bu kulaklık.Fakat bununla da ilgili şarjının kısa zamanda bittiğini duydum.

Bir defa almak istiyorum tam almak istiyorum o yüzden sizin bu 2 kulaklık tarznnı, kalitesini, kullanım rahatlığı, ses kalitesi açısından veya bunların haricinde hem sporda hem seyahat ederken hem de dizi izlerken şarjı uzun giden ses kalitesini kanıtlamış marka modeller varsa önerebileceğiniz kulaklıklar varsa yorum yapabilirseniz sevinirim...

Not: Kulaklıkta aradığım şey ise çok temiz ses ve bass.

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmican12 -- 24 Temmuz 2019; 23:52:12 >

• Bu aralar Jabra Elite 85H araştırması yapmıştım. Baya kaliteli olduğunu söylüyorlar incelemelerde. Media Markt mağazalarında bulunuyor. İndirimli fiyatı 1649 TL. Bütçeni biraz aşıyor ama bir göz atmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SENNHEISER MOMENTUM serisinin o kırmızı siyah kabloları zamanla eriyor ve dışındaki silikon kaplama soyuluyor. Bazı ülkelerde garanti kapsamında değişim yapılmış ama Türkiye'de kullanıcı hatası denilip geri gönderildi. En güzeli paraya kıyıp SENNHEISER MOMENTUM TW almak. Ben henüz youtube dışında dam gibi bir inceleme bulamadım. Youtube'ta ise videoda övüyorlar ama altındaki yorunmlarda her türlü her renkten duygu aktarılmış.
    Sony WF-1000XM3 en övülen ürün. O çıkana kadar bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.