Arkadaşlar mrb. kardeşim için notebook bakıyorum, grafik programları çalışabilsin, görüntü sağlam olsun, ben wow oynarım mesela yanına gittiğimde sinir olmadan oynayabileyim ... güzel kaliteli bi makine olcak kısacası 2-3 sene diş sıktırmasın, görüşleriniz gerçkten önemli, sizin yorumlarınız doğrultusunda seçim yapacağım. teşekkürler şimdiden...
ekran kartı çok düşük şu devirde 1.5 milyar para verip 256mb. ekran kartlı makine almaya sıcak bakmıyorum. işlemci minimum 2, ekran kartı 1 olmalı bunlar şart... fakat tasarım pek önemli değil yok ışık yanmış parmak okumuş pek önemsemem...
şu windows7 çakılı makinelerin gelişi piyasayı baya bi değiştrir gibime geliyor, o yüzden 2hafta beklemeyi düşünüyorum...
fakat önerilerinizi bekliyorum kafamdaki ürün şu anda ''samsung-np-r522-xs04tr'' bu. daha iyisi olan öneriler
evet bu mekine sağlam gözüküyor . aramızda bu ürünü kullanan var mı eksi artıları nelerdir? ısınma problemi var mı vs...
quote:
Orijinalden alıntı: krmyksl
evet bu mekine sağlam gözüküyor . aramızda bu ürünü kullanan var mı eksi artıları nelerdir? ısınma problemi var mı vs...
Kullandım . Genel olarak sağlam bir kasası var. Isınma problemi yok , ancak her laptopta olduğu gibi oyunlarda biraz ısınıyor. Bu da gayet normal. Ekran kartı en büyük artısı zaten. Ama ses seviyesi yeterli gelmeyebilir....
arkadaşım ben de o civarlarda bi laptop araştırıyorum kardeşime. Ben sana samsung r522-js01tr modelini öneriyorum.Fiyatı 1400 lerde olması lazım.Ekran kartı çok ii.Bütçeni 1700-1800 lere çıkarabilirsen r620-js01tr modeline de bak.ben r620 yi alacam galiba çünkü bu fiyata bu özellikler başka markada bulamadım. aynı özellikteki toshiba hp laptoplar 2300-2500 civarında.
R522 JS01TR nin avantajı işlemci farkı ve win7 ye sahip olması , 120 lira farka değer bence....
sanırım samsung alcam. notebookta pek rapbet gören bi marka değil ama özellikler gerçekten sağlam... önerilere devam arkadaşlar. 1-2 hafta bekleyip win7 çakılı makinelerin gelmesi piyasayı değiştirmez mi peki? işletim sistemi o kdr önemli değil xp de görür işi yarın birgün bi format yiycek gitcek 200lira vermenin mantığı yok bence
çok kararsızım süreyi uzattıkça da insanın kafası karışıyor. ürün gerçkten güzel, k.kartımı çıkardım sipariş vercektim ki fan sayfasındaki sorunları okuduktan sonra vazgeçtim ... Alıyım mı arkadaşlar bunu ? notebook olayı biraz ilginç bi iş masaüstülere benzemiyorki... Al geç düşünme diyebilyomusunuz yukardaki ürüne ? bi de şu tv çıkışı full hd veren makine değil mi bu? böyle bi özellik var ve adamlar bunu göstermiyor reklamı çok kötü yapmışlar... sony yapsa ekrana yapştırır full hd diye
SAMSUNG NOTEBOOKLARDA SUPHE ETME AL COK MEMNUN KALIRSIN BENDE R620 KULLANIYOM COK MEMNUNUM