Şimdi Ara

1500 tl ye kadar telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe 1500 tl, ancak ne kadar aza halledilirse o kadar iyi olur.
    Telefonu bir arkadaş alıcak o yüzden mümkün olduğunca sorunsuz bir model olursa iyi olur.
    ilk akla gelen g2 haliyle, ancak arkadaş nexus 5 i beğendi tasarım olarak, nexus 5 le g2 arasında batarya haricinde başka farklar var mı?
    Bir de g2 lerde ekran sararması olabiliyor diyorlar,ancak son serilerde misal 406k larda bu sorun aşıldı diyorlar doğru mudur ve de paralel ithalat alırsak ekran sararmasında ne gibi bir tavır takınıyorlar?
    ve g2 çok ısınıyor mu , oyun harici kullanımda mesela internette gezerken de rahatsız edici derecede ısınır mı?

bu fiyat aralığında başka aklınıza gelen modeller var mı, her türlü teklif değerlendirilir. Bu arada elediğimiz modeller,z1, elite lite,zenfonelar. oneplus TR de olmadığı için ve garanti olayından dolayı düşük bi ihtimal olarak bekliyor.Lenovo gelirse o da değerlendirmeye alınır, lenovo z2 pro nun fiyat takribi ne olur bu arada sizce 1500 ü aşar mı? bir de vibe x2 vardı galiba?

• Tabii ki nexus 5. Bu da soru mu ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden nexus 5?

• Xperia ZR

• Eski bir model zr ve ekran biraz küçük. Fiyatı da diger modeller kadar var.
    Başka önerisi olan ve sorulara cevabı olan?

• G2

Ayrica nexustan iyidir,nexusunda dezvantajlarini yigarim buraya fakat mobilim.

• işte yığacak birini bekliyorum ben de:) ve g2 için sorularım cevapları var mı acaba?
  • note 3 , z1c , g flex
  • O butcede G2 z1c ve onceliginiz olsun,nexusla yaninizda uclu priz tasirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih-8

işte yığacak birini bekliyorum ben de:) ve g2 için sorularım cevapları var mı acaba?

oncelıkle elıte melıte gec hıkaye para tuzagı..

sonrasından g2 ıle n5 aynı cıpsete dolayısyla aynı sıcaklık sevıyelerınde gezıorlar..

nexs5 g2 nın kırpılmısıdır,nerden...kameradan sesten ve bataryadan..

yyeaaavv nexus 5 super hem bak saf androıd oglum delımısın manyak gıbı stabıl faalan,hava gazı gecınız..

g2 ye cakarsın root romunuda saf androıd nexus yaparsın yazılım kolay,ama nexusa batarya takıp mercegı degıstırıp ses yongasınıda degıstırırım dersen tamam nexusta G2 olur,kısaca saf maf arada sanıyenın 500de 1 ı kadar fark olur onuda kımse anlamaz,ama bataryayı kafana caka caka anlatır sana nexus..

guncelleme falan dıye tweet leyen olabılır,18 aylarının dolmasına 5-6 ayları kaldı sonra guncelleme falan yok,yanı ıksıde androıd L yı alır o kadar,yuz kere konu acıldı boyle yazmaktan usandım valla.

hee bırde unutmadan mobılım yoksa paylasırım demıstım paylasayım,G2 ye bk atan nexus fanboyları kusura bakmasın,sorunsuz cıhazları varmıs gıbı anlatıyorlarda...

1500 tl ye kadar telefon önerisi 1500 tl ye kadar telefon önerisi 1500 tl ye kadar telefon önerisi 1500 tl ye kadar telefon önerisi 1500 tl ye kadar telefon önerisi 1500 tl ye kadar telefon önerisi 1500 tl ye kadar telefon önerisi 1500 tl ye kadar telefon önerisi 1500 tl ye kadar telefon önerisi 1500 tl ye kadar telefon önerisi

• niye azarlar gibi anlattınız anlamadım elite yi zaten elenen modeller arasın koyduğumu da yazdım. bu forumda anlamadığım çoğu kişi gerekçesiz konuşuyor. tabi ki şu model tabiki bu model, neye dayanarak kimse yazmıyor herkes benim sözümün üstüne söz söylenmez modunda, e 1500 lira verilecek gerekçe istemek hakkımız değil mi? G2 al geç gerisini kurcalama diyor herkes, biz de g2 den yanayız zaten de yarın bir gün ekran sararması oldu yahut başka bi sorun çıktı, ne olacak? işte ne olacak onları merak ediyorum paralel ithalatta nasıl bi tavır takınacaklar?

nexs5 g2 nın kırpılmısıdır,nerden...kameradan sesten ve bataryadan.. koca mesaj yerine, şu cümle uygun bir uslupla yazılsaydı teşekkürler der geçerdim.

edit: resimler sayfayı ikinci yüklediğimde çıktı, ilk seferde çıkmadığı için göremedim, o yüzden mesajdaki tek olumlu yanı o cümle olarak göstermiştim. ama resimler çıkınca gördüm ki onlarda gayet faydalı resimler, nexusun kronik sorunlarında bahsediyor, bu açıdan teşekkür ediyorum, mesajı editliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih-8 -- 14 Eylül 2014; 16:03:32 >

• G2 ses ve batarya,Nexus 5 güncelleme ve stabilite olarak iyi.Ben G2 secerdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.