Bildirim
1500 tl ye kadar yardımlarınız bekliyorum ULTRABOOK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.n11.com/cbe3317-4500v-en-ucuz-ultrabook-nirvana-P15789788
şu aklıma yatmadı değil aslında 1.80 kilo bekleme süresi 8 saat aslında biraz ağır sayılır... -
Vestel Thinbook. -
Bu fiyata ultrabook ve yüksek mobilite arıyorsan bir yerlerden taviz vereceksin mecburen.
Bence aradığın bu Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K01TR Quad Core 1.4GHz 4GB 128GB SSD 13.3" Taşınabilir Bilgisayar -
quote:
Orijinalden alıntı: demirer1
Bu fiyata ultrabook ve yüksek mobilite arıyorsan bir yerlerden taviz vereceksin mecburen.
Bence aradığın bu Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K01TR Quad Core 1.4GHz 4GB 128GB SSD 13.3" Taşınabilir Bilgisayar
teşekkürler. çok iyi bi seçenek oldu . hafif ve batarya uzun gitsin yeter. tekrar tşkler -
Henüz almadıysan sana tavsiyem, Lenovo u330t modeli olacaktır. Vatan bilgisayarda %30 indirimlerde 1500 civarında oluyor. İçerisinde 4.nesil i5 işlemci mevcut. Ağırlığı 1.7 kg. Dokunmatik ekran mevcut. Arkadan aydıtlatmalı klavye mevcut. Kasa çok şık aluminyum tasarıma sahip. 4gb ram'i var ve 8 gb yükseltme destekliyor. Yine aynı şekilde 500 gb hdd var, içerisinde 8gb ssd mevcut 7-8 sn de bilgisayar açılıyor, yine 2-3 sn de uyanma süresi başarılı. Daha sonra bir ssd disk takılabilir. Fiyatı göz önünde bulundurulduğunda hem geleceğe yönelik bir cihaz hem de tam bir fiyat/performans ürünü. Ben alalı yaklaşık 1 ay oldu, açıkcası çok memnunum. Tavsiye ederim. -
Samsung mu lenova mi?l
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
böyle bir modele bakabilirsiniz.
http://www.notebookadresi.com/samsung_ativ_book_9_lite_np905d3g-k02tr_ultrabook?keyword=05s3g -
HP ENVY Ultrabook 4-1001et nasıl hocam bi fikri olan var mı??? -
Asus olsa fena olmazdi ama fiyatlar nedir bilmyrm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde 2013 Şubat ayında aldığım ve nerdeyse hiç kullanmadığım(ciddiyim, iPad den sonra benim için gereksiz oldu) asus s400ca-020h ultrabook satılıktır. 1100 tl ye alıcı var ve satmadım. Ona göre teklif verin. Ürün bimeksden alınmıştır ve faturası mevcuttur. Istanbulda pazar günü elden teslim yapabilirim. Ilgilenenler pm atsın. -
Bende arıyorum arkadaşlar varmı temiz bilgisayarı olan i5 i7 öncelik. -
Bende arıyorum ama bulamıyorum. -
arkadaşlar şöyle bir ilanım var...ilgilenen olursa özelden ulaşın lütfen.. fujitsu 13.3" i5 ,3317u -500gb+32gb ssd vs vs...
http://forum.donanimhaber.com/m_86412559/f_//tm.htm#86412559 -
Arkadaşlar söle bi ilanim var. Samsung XE700T1C-H01TR Ativ tab ( w8 ) modeli hic kullanilmadi. Sifir ambalajinda.
Cok uygun fiyata.
Not:1750 lira
Uygun Notebook,tablet,ultraBook
takas + para islemi yapilabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tüketici hakem heyeti karara bağlandı ne demek
- hp laptop klavye çalışmıyor
- tamir süresi 20 günü geçerse
- gta 5 altyazı açma
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- en iyi laptop markaları
- ios 18 duvar kağıdı
- samsung galaxy book 4
- biosa nasıl girilir windows 10
- yazılım için laptop önerisi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X