Şimdi Ara

1500 tl'ye telefon alacağım. Öneriler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık açık ve net. En fazla 1600 liraya çıkabilirim o da çok iyi bir telefon için ama 1 kuruş fazlasını veremem. Performans/fiyat oranı yüksek olsun, öyle şişirilmiş fiyatlara boş bir telefon almak istemiyorum. Kamerası ve ekranı iyi, fotoğraf çekiminde ve menü geçişlerinde seri bir telefon arıyorum.

• G3 16 var ama gereksiz ayni performansı rahat G2 den alirsin benim tavsiye G2 ve Z1 dır küçük ekran uygunsa Z1 compact on numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus5
  • G2 32lik yada z1compact. .

Ikiside uzmez o butcenin en iyileridir.

• g2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

G2 32lik yada z1compact. .

sence hangisi daha iyi? bence z1 compact bi tık daha önde gibi. tek sorun ekran çözünürlüğü 720*1280 olması.
  • xperia z1c paran hakeetiği yere gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: prophet35

quote:

sence hangisi daha iyi? bence z1 compact bi tık daha önde gibi. tek sorun ekran çözünürlüğü 720*1280 olması.

Artilari farkli g2 de ekran daha iyi buyuk daha keyifli batarya iyi kasa daha ince

Z1compact ise sd krt avantaj daha saglam su ve toz gecirmez 720p performans olarak azda olsa avantaj

Ikiside uzmez dedigim gibi..

• quote:

quote:

quote:

Artilari farkli g2 de ekran daha iyi buyuk daha keyifli batarya iyi kasa daha ince

Z1compact ise sd krt avantaj daha saglam su ve toz gecirmez 720p performans olarak azda olsa avantaj

yardımın için teşekkürler, biraz daha araştırayım öyle karar vericem. aceleci değilim :)

• G2 32GB
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yardımın için teşekkürler, biraz daha araştırayım öyle karar vericem. aceleci değilim :)

Küçük ekran sorun değilse Z1 compact daha iyi malzeme kalitesi daha iyi kamera ve arayüz düşük çözünürlük ama Anlamazdın bile hatta partidir oyunlarda daha iyi oluyor Birde SD kard var ha g2 Alsan oda iyi.

• g2 32gb veya g3 16 gb olabilir
  • Z1 compact alabilirsin. Telefon son derece kibar da aynı zamanda
  • g2 ile z1c arasında kaldım. ikisini de kullanmış biri var mı? bi yorum atsın :)
  • quote:

g2 ile z1c arasında kaldım. ikisini de kullanmış biri var mı? bi yorum atsın :)

Z1 Compact daha iyi kalite su geçirmezlik çözünürlük performans olarak tabi küçük ekran uygunsa.

• quote:

g2 ile z1c arasında kaldım. ikisini de kullanmış biri var mı? bi yorum atsın :)

g2 al
  • Z1c
    G2
    Z1

• prophet35 P kullanıcısına yanıt
    büyük ekran istiyorsan g2, küçük ekran istiyorsan z1 compact. veya su geçirmezliğini, arayüzünü, kamerasını sevdim ama z1 compact çok küçük dersen z1 var. ama ikiside iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu100

büyük ekran istiyorsan g2, küçük ekran istiyorsan z1 compact. veya su geçirmezliğini, arayüzünü, kamerasını sevdim ama z1 compact çok küçük dersen z1 var. ama ikiside iyi.

z1c'ye biraz daha yakınım sanki.. büyük ekranlı telefonlar biraz tabletleşmeye doğru gidiyor, ben rahat taşınabilir, gerektiğinde cebime atıp rahat dolaşabileceğim bir telefon istiyorum. büyük ihtimalle z1c alıcam.

Bu arada yardım eden ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.