Şimdi Ara

1500 YTL'ye Hİ-Fİ TAVSİYELERİNİZ.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hep söylüyorum ama kimse dinlemiyor beni üstelik bizler takas ta yapıyoruz artı müşterinin evine kadar götürüp ücretsiz montaj ve demo yapıyoruz hele satış sonrası dahada önemli gece saat 1 de cep çalıyor karşımda 1 yıl evvel sistem almış bir müşteri o anda filim seyrediyormuş kumandada yanlış bir tuşa basmış sesler gitmiş hadi uyku sersemliği ile cihazı hatırla ön paneli gözünün önüne getir o da yetmiyor kumandayıda hatırla ve müşteriye doğru tuşlara basarak eski haline getirt sonucu ne sadece bir teşekkür seni rahatsız ettim inan saatin 1 olduğunun farkında değilim hepsinin de söylediği bu
    peki marketler birde onları düşünün bu söylediklerimin hangisini yapıyorlar ve daha pahalı satıyorlar bilmem anlatabildimmi sevgili teknika
  • teknika Media Markt konusunda çok haklısın ben biraz genelleme yapmış gibi olmuşum ama aslında sadece benim aldığım set için bakmasını istemiştim. Kaldı mı bilmiyorum ellerinde 3-4 tane kalmıştı, bayağıca bir araştırdım ürünleri HDMI hariç bir eksiği yok amfinin bana da HDMI lazım değil zaten.

Performansından çok memnunum TV sesini de saanal 5+1'e dönüştürmeyi başardım. Hatta çok zor olmasına rağmen kumandasını bile tek başıma çözdüm. :)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soaringeagle -- 4 Haziran 2008; 20:07:05 >
  • kobete bu arada modeller imzamda yazılı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.