Şimdi Ara

1500tl civari masaustu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar i3 4160 ve r7 265 ikilisiyle birlikte en uygun nasil toplayabilirim?
    Hdd kesin 1tb olsun kasamdan az ses ciksin gibi takintilarim da yok simdiden soyleyeyim.
    Fiyat konusunda kararsiz kaldim sinerji iyi gibi duruyor fakat orada asus r7 265 var ve vatandaki powercolor ile arasinda 40tl gibi bir fark var
    Powercolor hakkinda neler soyleyebilirsiniz.
    Not:bilmeyen arkadaslar karismazsa sevinirim.
    Edit:mobilden attim ingilizce karakterlerim affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay97 -- 1 Ekim 2015; 1:41:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alpay97 A kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda arkadaşa powercolor r9 270x aldık. bendede şu an powercolor var. çok çok kaliteli bi marka olmasada şimdiye kadar çevremdekileri ve beni üzmedi.
    sinerjide denedimde 1800 civarı oluyor. vatandada aynı şekilde. eksendede öyle. rami kısarsın. bi 70-100 lira ordan düşer. hdd yi 500gb almanın pek bişey değiştirceğini sanmıyorum. dolar kuru yüzünden böyle yoksa...
  • bende öyle düşünüyorum her şeyden kıssam yine 1650tl üstü oluyor,peki 4160 ve r7 265 ikilisi performanslı olur mu?,ultra vs gibi takıntım yok high veya mid high oynayabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün yarın toplamaya başlayacağım için aciliyetten mesaj atma gereği duydum,h81-p33 anakart düşünüyorum ve bu kombinasyonları 500w psu lu bir kasa kesermi merak ediyorum,yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alpay97

Arkadaslar i3 4160 ve r7 265 ikilisiyle birlikte en uygun nasil toplayabilirim?
    Hdd kesin 1tb olsun kasamdan az ses ciksin gibi takintilarim da yok simdiden soyleyeyim.
    Fiyat konusunda kararsiz kaldim sinerji iyi gibi duruyor fakat orada asus r7 265 var ve vatandaki powercolor ile arasinda 40tl gibi bir fark var
    Powercolor hakkinda neler soyleyebilirsiniz.
    Not:bilmeyen arkadaslar karismazsa sevinirim.
    Edit:mobilden attim ingilizce karakterlerim affola

En ucuz/

MSI
    H81M-P33 DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p
    162 TL

Intel
    Core i3 4170 3.7 GHz 3 MB 1150p HD 4400 VGA
    418 TL

Kingston
    HyperX XMP 4 GB 1600 MHz DDR3 Savage Ram
    100 TL

WD
    1 TB Blue 7200 64MB SATA3 / WD10EZEX
    195 TL

Cooler Master
    RC-350-KKP500-N4 500W Kasa Siyah
    250 TL

Sapphire
    R7 265 2GB 256Bit GDDR5 16X
    549 TL

Toplam : 1674 TL

Sinerji

Powercolor' a durduk yere bulaşma bak zaten kalmadı artık piyasada.

• hocam çok saol bende bu tarz düşünüyorum ilaveten kartı asus almak daha mantıklı durmuyor mu?,sapphire in de sorunlu olduğunu duymuştum.

bende aynı sistemi yazcaktım tam. sapphire kaliteli markadır haşa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10k civari laptop tavsiyesi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam asus da aynı fiyat o yüzden sordum,yoksa asusun da illaki nane yediği olmuştur hatasız firma görmedim ben öyle diyorsanız öyledir

4gb ramle oyun oynanmaz
     1500tl civari masaustu tavsiyesi
    asus konusunda servisinden şikayet edenler var.
  • patren kullanıcısına yanıt
    hocam 4gb ram almayacağım,bu saatten sonra alınmaz tavsiye için saolun.
    asus kartta pişman olacağımı sanmıyorum sizde saolun sapphire in dual-x kartları konusunda eleştiriler var,direct cu ıı daha güvenilir geldi bana ve sapphire 900,asus 925 mhz.

sapphire iyidir kim kötü dediyse reklam yapıyordur
  • patren kullanıcısına yanıt
    hocam sapphire in r serileri iyi olabilir fakat en çok şikayet geri dönüşü yaşanan şirketti 2-3 sene öncesine kadar,araştırırsanız bulabilirsiniz marka takıntım yok,reklam ve fanboyluğa prim vermiyorum fakat asusun gerek soğutma sistemi gerek clock mhz i olsun daha avantajlı duruyor,asus da mükemmel bir şirket değil ama bu gpu da daha avantajlı gördüm ben şahsen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.