Şimdi Ara

1500TL'lik AMD sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öylesine topladığım bir sistem görüşlerinizi bekliyorum. Sizce sistem nasıl olmuş? 1500 Tl'ye tercih edilebilir bir sistem midir?

Bu arada kasa - psu ve monitör hariçtir.Yani onları bilerek eklemedim.

1500TL'lik AMD sistem

• gayet güzel ama bence anakartı -> gigabyte f2a68 olanı yap

HDD yerine ben olsam SSD takardım. onun dışında güzel olmuş 860k güzel işlemci ama r9 270x bilemicem. gtx serisi alınabilirdi
  • Yukaridaki arkadas bozuk bir a68hm aldigi icin millete daha kullanmadigi gigayi onerip duruyor en iyilerdendir a68hm e33 v2 gonul rahatligi ile kullanin sistem güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında öylesine topladığım bir sistemdi yani kendimi deniyorum bir nevi. Ama belki de alabilirim yani belli değil.

@MotoAksesuar
    Anakart bence gayet yeterli bu fiyata neredeyse herkesin tercih ettiği bir anakarttır.SSD benim göz ardı edebileceğim bir bileşendir. Ayrıca 860 k demişsiniz yanlış görmüşsünüz sanırım. İşlemci 860k değil 840'tır. Son olarak sistem komple AMD'dir. Ve seçtiğim ekran kartı işlemcinin besleyebileceği son ekran kartıdır bunun üstüne çıkıldığında darboğaz olmakta. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.

@naak98
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Sistem dizmeyi başarabildiğimi bilmek çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.