Şimdi Ara

1500TL Sistem Toplama AKAKÇEDEN BAKARAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şuan amd fx6100 yerine AMD Athlon x2 860k yı tavsiye ederim. Emin olun daha stabil olacaktır. Okadarını söyliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

http://www.bizdehesapli.com/E2180SWN2?ref=akakce&v=1.60.2

Parlaklık, kontrast ve güç tüketim değerlerine bak istersen kardeşim.. fiyat uygun olacak diye bazı şeylerden taviz vermeye gerek yok.. ha bir de sadece VGA bağlantı var o modelde.. işe yaramaz artık bu devirde.. kusura bakma

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Hdmi dvi var yaziyo? olsun 1080p var dvi var yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok kardeşim maalesef.. sadece VGA var o modelde.. hatalı bilgi yazılmış orada.. DVI da yok.. Tam Full HD de değil.. çözünürlük 1920 x1080 ama kasa en - boy oranı standart 21.5" den düşük.. ondan da kırpmışlar yani.. kusura bakma tekrar, çok bilmişlik yapmak istemem ama pek iyi bir tercih olmaz bu monitör.. CBOX 2120 alsın daha iyidir..

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Evet. Hesapta teorik olarak öyle deniyor. Ben denedim kesinlikle pratikte tutmuyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Yok kardeşim maalesef.. sadece VGA var o modelde.. hatalı bilgi yazılmış orada.. DVI da yok.. Tam Full HD de değil.. çözünürlük 1920 x1080 ama kasa en - boy oranı standart 21.5" den düşük.. ondan da kırpmışlar yani.. kusura bakma tekrar, çok bilmişlik yapmak istemem ama pek iyi bir tercih olmaz bu monitör.. CBOX 2120 alsın daha iyidir..

Bilgilenmek guzeldir it herifler yalan yanlis yaziyorlar bilgileri cbox alinir daha iyi cidden 2ms diyor ama ne kadar dogru oda acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aracı

Evet. Hesapta teorik olarak öyle deniyor. Ben denedim kesinlikle pratikte tutmuyor hocam.

Garip nasıl bir fark olabilir ki 100mhz daha düşük sadece çekirdek mimari güç tüketimi vs herşey aynı? Tecrübeni detaylı paylaşır mısın merak ettim durumu önermeyiz yani bizde ciddi bir durum varsa
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hocam birisi at birisi deve değil tabiki ancak, kullandığım bazı uygulamalarda fark olduğunu gördüm. Belkide önyargılı yaklaşıyorum. Bilmiyorum ancak hoşuma gitmedi. Kullanmak istemeyeceğim birşey kesinlikle.
  • SSD EKLEMELİSİ WİNDOWS OYUN VE PROGRAMLAR İÇİN ÇOK GEREKLİ.TOPLADIĞIN SİSTEM MÜKEMMEL.
    Sandisk PLUS (SDSSDA-240G-G25), 2.5'', 240GB, SATA, SSD SSD Disk 205 TL

https://www.webdenal.com/sandisk-sdssda-240g-g25_820085.html?gclid=CK-n-7G4684CFeIp0wodPk4P9A
  • i3 6098p ve i3 6100 arasındaki farkdan bahsediyoruz değil mi?
  • quote:

Bilgilenmek guzeldir it herifler yalan yanlis yaziyorlar bilgileri cbox alinir daha iyi cidden 2ms diyor ama ne kadar dogru oda acaba

Evet, her modelde yazarlar mı bilemem ama o model için bilgiler yanlış belirtilmiş.. CBOX da aslında 5 ms sanırım ama öyle bile olsa 300 lira için gayet yeterli 5 ms.. daha üstünü beklemek haksızlık olacaktır.. tabi malzeme kalitesi ve işçilik için çok iyi bir şey de beklenmez elbette o markadan.. AOC'nin de o modelini kendi sitesinden kontrol ettim.. maalesef DVI ve HDMI yok.. http://aoc-europe.com/tr/products/e2180swn#product-detail-technical

• Sistemi seneye almaya kara verdim simdi elimde bir leptop var lenovo idepad 100 i5li modeli windows 10 enterprise yuklu hersey guncel csgoda takilma sorunu yasiyorum oyun donuyor boyle cizirti gibi bir ses geliyor bilgisayar hicbir sekilde yanit vermiyor tusuna basili tutarak kapatiyorum her oynayisimda oluyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.