Şimdi Ara

1500TL Sistem Toplama AKAKÇEDEN BAKARAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Intel Core i3-6098P Çift Çekirdek incehesap.com 358 tl
    MSI H110M PRO-VD incehesap.com 188 tl
    Sapphire RX 460 2GB 11257-00-20G 2 GB incehesap.com 463tl
    Aerocool GT Black Edition 500W AE-GT-500 vx 500 psulu Küçük adam kırtasiye 180tl
    Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX incehesap.com 173tl
    Kingston HyperX Fury 8 GB 2133MHz DDR4 HX421C14FB2/8 incehesap.com 130tl
    1492 tl
     Ben böyle bir sistem topladım bütçem sınırlı eski sistemimi satıp üstüne biraz para ekleyip alıcam sizce nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc2core2002 -- 29 Ağustos 2016; 10:08:35 >

• 1500 tlye daha iyisi toplanamaz sanırım. eğer ekran kartını rx470 yapamıyorsanız eklenecek bir şey gözükmüyor başka.
  • Sistem güzel alabilirsiniz.
  • Vatan dan toplasak kaca gelir acaba bu sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: win34

Vatan dan toplasak kaca gelir acaba bu sistem
    Aynı şekilde benimde 1500TL ile pc toplamam gerekiyordu bende biraz araştırmıştım sonrasında senin konuyu gördüm. sistemler birbirine çok yakın ama ben benchmark değeri 6,33 olan AMD işlemci tercih ettim.

*İşlemci -- MD FX-6300 AM3+ 14MB -- 355TL (incehesap)
    *Anakart --Gigabyte GA-970A-DS3P--262TL (incehesap)
    *Diğer gruplar hemen hemen aynı.
  • Amdyi islemcide onermiyorum hem performans bakimindan intelden geri kaliyor hemde cok guc tuketip cok isiniyor ve bide ddr3 bana ileriye dönük sistem lazim sizede benim sistemi oneririm amdyi zor upgrade edersiniz ve zaman gectikce islemciniz yeni cikan ekran kartlarina yetmemeye baslayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc2core2002 -- 29 Ağustos 2016; 22:10:37 >
  • win34 W kullanıcısına yanıt
    1700tl civarina gelir
  • Bu sisteme uygun foyatlı bir monitör önerebilir misiniz sistemle beraber yeni bir monitorde almam gerek eski monitoru satacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc2core2002

Amdyi islemcide onermiyorum hem performans bakimindan intelden geri kaliyor hemde cok guc tuketip cok isiniyor ve bide ddr3 bana ileriye dönük sistem lazim sizede benim sistemi oneririm amdyi zor upgrade edersiniz ve zaman gectikce islemciniz yeni cikan ekran kartlarina yetmemeye baslayacak

Benimkisi sadece tavsiye ama genede bildiğimi söyleyeyim. Performans bakımından Core i3-6098P bechmark tan 5,09 almış, FX-6300 ise 6.33 almış her türlü daha iyi bir işlemci, yani amd kötüdür intel süperdir yargısını kırmak lazım, neticede yapılan testler ortada. Ayrıca güç tüketimide intel 54W iken amd 94W ki her iki değer için de aynı psu kullanılacaktır. DDR3 konusunda ise 3-4 sene sonra upgrade ederim derdi olmadığından gerek duymadım ki artık sistemler çok hızlı ilerliyor illaki değişmesi gereken başka parça çıkıyor oda yarı pc fiyatına belkide daha fazlasına çıkıyor. Zaten 1500-1600TL ye pc kurup ilerde yeni çıkan hangi parçayla uyum bekleyebiliriz orası da ayrı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldragonfly -- 31 Ağustos 2016; 10:54:12 >

• coldragonfly C kullanıcısına yanıt
    Bir iki ay sonra konu acarsin ya bu oyunda fps birden neden dusuyor diye :D pek hayirli olsun demeyecegim 4 yasinda islemci almissiniz hemde ikinci eli 180 liraya kadar dusmus bir islemci
  • Güzel sistem olmuş, güle güle kullan.

FX6300 diyen arkadaşı dikkate alma. FX 8 serisi işlemciye bile i3 Skylake tercih edilir artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Bir iki ay sonra konu acarsin ya bu oyunda fps birden neden dusuyor diye :D pek hayirli olsun demeyecegim 4 yasinda islemci almissiniz hemde ikinci eli 180 liraya kadar dusmus bir islemci

pc yi daha almadım. Ancak bütçe düşük (1500-1700TL) . Ama yinede pazardaki fiyatıyla yada işlemci yaşıyla değilde test sonuçlarındaki performansıyla önerebileceğin daha iyi bir donanım varsa belirtirsen onu tercih ederiz sıkıntı da olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldragonfly

quote:

pc yi daha almadım. Ancak bütçe düşük (1500-1700TL) . Ama yinede pazardaki fiyatıyla yada işlemci yaşıyla değilde test sonuçlarındaki performansıyla önerebileceğin daha iyi bir donanım varsa belirtirsen onu tercih ederiz sıkıntı da olmaz

Alıntıları Göster
    6100 almanı tavsiye ederim işlemcini. Kesinlikle U veya P serisi işlemci almanızı tavsiye etmiyorum hocam.

• coldragonfly C kullanıcısına yanıt
    Performansindan ziyade islemci stabil degil bak ben fx6 serisi kullanicisiydim once hatta gigabyte 970a d3 ile sonra ud3 ile sonrada asus m5a97 ile kullandim kuzey ve guney kopruleri çöp alev alev yaniyor 85 90 derecelere dayaniyor islemcinin hiz dusurmesine sebep oluyor hepsini gectim usb hizlari cok kotu ayrica ssd alsan %40kadar performans kaybi yasiyorsun ssd de hersey islemci performansi degil sistem stabil olmadiktan sen o islemciden faydalanamadiktan sonra ne anlami var?

Cok mu performans istiyorsun yapistir i5 4570 ikinci el 400 liraya al bitanede msi h81m p33 138 liraya sifir oldu bitti ben boyle yaptim usbleri rahat rahat kullaniyorum ssd min keyfine variyorum herseyi gectim stabil sonuclar aliyorum fx6 yi stabil etmek icin takla atiyosun yok load line calibdation ayarla yok dogru voltaji bul yok tum power state ayarlarini kapa offset degistir bilmem ne niye ugrasiyorum abi ustune islemci daha cok elektrik tuketiyor bu islemler sonucu ve daha cok isiniyor bu seferde sana sogutucu masrafi cikacak dimi? Gec bu isleri devler su isleri kisacasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aracı

6100 almanı tavsiye ederim işlemcini. Kesinlikle U veya P serisi işlemci almanızı tavsiye etmiyorum hocam.

P serisinin anlami dahili grafik biriminin daha yavas olmasi islemci hizinda bir degisiklik yok
  • quote:

Bu sisteme uygun foyatlı bir monitör önerebilir misiniz sistemle beraber yeni bir monitorde almam gerek eski monitoru satacagim

Monitör: BenQ GW2270 21.5" 5 ms LED VA Full HD VGA DVI-D 0.24 pxhttp://www.hepsiburada.com/benq-gw2270-21-5-5ms-analog-dvi-d-full-hd-va-monitor-p-HBV000000D7DA

Alternatif: DELL E2216H 21.5" 5 ms LED Full HD VGA DP (Display Port) 0.24 pxhttp://www.ebrarbilgisayar.com/dell-215-e2216h-1920x1080-vga-display-vesa-5ms-siyah-pmu347237

Alternatif: CBOX 2120 21.5" 2 ms LED Full HD VGA DVI-D 0.24 pxhttps://www.webdenal.com/cbox-cbox-2120_875713.html (Pek önerilmiyor)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aracı

P serisinin anlami dahili grafik biriminin daha yavas olmasi islemci hizinda bir degisiklik yok

Alıntıları Göster
    arkadaşlar çok performans istemiyoruz zaten öyle olsa pc fiyatları 10binlere doğru gidiyor sonu yok yani. burada herkesin amacı eldeki bütçe ile en iyi f/p yi yakalamak. Eldeki bütçe 1500-1700 ekran kartında karar kılındı onda sıkıntı yok, işlemci konusunda gelen öneriler ile de en iyi f/p yi buluruz.

• Yalniz bu fiyatlara kargo dahil mi hepsini ayrı ayrı yerlerden aldığın için hepsine ayrı ayrı kargo parası çıkacak onuda hesaplamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Bu sisteme uygun foyatlı bir monitör önerebilir misiniz sistemle beraber yeni bir monitorde almam gerek eski monitoru satacagim

Monitör: BenQ GW2270 21.5" 5 ms LED VA Full HD VGA DVI-D 0.24 pxhttp://www.hepsiburada.com/benq-gw2270-21-5-5ms-analog-dvi-d-full-hd-va-monitor-p-HBV000000D7DA

Alternatif: DELL E2216H 21.5" 5 ms LED Full HD VGA DP (Display Port) 0.24 pxhttp://www.ebrarbilgisayar.com/dell-215-e2216h-1920x1080-vga-display-vesa-5ms-siyah-pmu347237

Alternatif: CBOX 2120 21.5" 2 ms LED Full HD VGA DVI-D 0.24 pxhttps://www.webdenal.com/cbox-cbox-2120_875713.html (Pek önerilmiyor)

http://www.bizdehesapli.com/E2180SWN2?ref=akakce&v=1.60.2

• Sistem güzel dostum hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.