Şimdi Ara

Toplama PC 2000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , ben vatandan toplam 2000 liraya bilgisayar toplamak istiyorum monitörsüz şekilde.Tabii ki internetten araştırdım bayağı bir fakat çoğu eski ve çoğu parçanın üstüne yeni versiyonları çıkmış o yüzden direk kendim konu açmayı seçtim.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Lütfen sadece vatan bilgisayardan olsun ve 2000 lirayı aşmasın teşekkürler.

• Hayır tabi ki.
  • Aynı anakart-işlemci ve hard diski kullanıyorum gayet memnunum fakat mümkünse anakart'ı 4 ram slotu olanından alın 8gb ram yeter veya 8gb modül alır takarım diyorsanız sıkıntı yok hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNostravian

Aynı anakart-işlemci ve hard diski kullanıyorum gayet memnunum fakat mümkünse anakart'ı 4 ram slotu olanından alın 8gb ram yeter veya 8gb modül alır takarım diyorsanız sıkıntı yok hayırlı olsun.

Şahsen ben bir şey takabileceğimi falan düşünmüyorum :) tam bilmiyorum bu konuları yukarıdaki arkadaşımın söylediklerinin tamamını alıp montaj için bilgisayarcıya götüreceğim çünkü benim bildiğim sanırım internetten siparişte parça parça gönderiyorlar montajsız halde o yüzden bilgisayarcıya vereceğim.Yani o arkadaşın dediklerinin hepsini alıp bilgisayarcıya verdiğimde bir sorun çıkartabilir mi ?
  • 01 - INTEL Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da ~ 50 TL daha verip İ. Core İ5 4590)
    02 - ASUS H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart

03 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram (İleride tek modül 4GB bellek daha alırsınız.)
    04 - WD Caviar Blue / SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

05 - GTX 960 GDDR5 2GB 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı (120W TDP), (AMD alternatifi, R9 285)
    06 - COOLER MASTER CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA
    . . . veya PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~26A, 312W güç verebilen 400/450W PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama GAMİNG masaüstü PC
    5 ay önce açıldı
    2600 bütçe ile PC toplama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: haktan260

quote:

Aynı anakart-işlemci ve hard diski kullanıyorum gayet memnunum fakat mümkünse anakart'ı 4 ram slotu olanından alın 8gb ram yeter veya 8gb modül alır takarım diyorsanız sıkıntı yok hayırlı olsun.

Şahsen ben bir şey takabileceğimi falan düşünmüyorum :) tam bilmiyorum bu konuları yukarıdaki arkadaşımın söylediklerinin tamamını alıp montaj için bilgisayarcıya götüreceğim çünkü benim bildiğim sanırım internetten siparişte parça parça gönderiyorlar montajsız halde o yüzden bilgisayarcıya vereceğim.Yani o arkadaşın dediklerinin hepsini alıp bilgisayarcıya verdiğimde bir sorun çıkartabilir mi ?

Parçaların hepsini vatan bilgiayardan alın onlar kendi montaj yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: not.speak

quote:

Orijinalden alıntı: haktan260

quote:

Parçaların hepsini vatan bilgiayardan alın onlar kendi montaj yapıyor.

Vatan bilgisayardan alacağım ama şubeden alınmadığı sürece montaj yapılmıyor diye biliyorum benim şubeden gidip alma imkanım yok.İnternetten sipariş ettiğimde montaj yapıyorlar mı ?

• Vatan bilgisayardan kasa topladım yılbaşından önce 1600'e montajı ücretsiz yapıyorlar diye uğraşmak istemedim.Oyunlarda işlemci ısısı 75-78 gidiyor.
    Stok fanla kullanıyorum ama bu kadar da olmaz dedim 2 hafta sonra sinirlenip kasayı bir açtım o nasıl bir montaj isteyenlere fotoğrafları gösterebilirim,
    işlemciye bir macun sıkmışlar 3 çizgi işlemcide macun yok sogutucunun yarısının metalı ortada nasıl becerdiler bende bilmiyorum,
    bir kablolama yapmışlar akıllara zarar herşey havadan gidiyor.Vatan bilgisayar çalışanlarına hiç güvenim kalmadı.Hiçbirşeyden anlamıyorlar,
    geçen arkadaşıma kasada ssd yuvası yok demişler çocuk internetten ayrıca sipariş etmiş son anda iptal ettirdim.Sürekli kafadan iş yapıyorlar,yok anakart ufak
    işine yaramaz bilmemne kafadan iş yapıyorlar sürekli,en güzeli götür bilgisayarcıya başında dur ama kesinlikle başında dur kafadan iş yapmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.