Bildirim
pc toplama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gaming.gen.tr
ELITE-DUAL4070SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesihttps://www.gaming.gen.tr/urun/422939/elite-dual4070super-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-geforce-rtx-4070-super-evo-oc-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/Sistem ne amacla kullanilacak? Ne tarz oyunlar oynanacak? Butce nedir? Ozel istekler nedir? Ben olsam islemciyi R5 7600'e dusurup ekran kartini 4070 Super tercih ederdim, her senaryoda daha yuksek FPS verir. Monitor olarakta butce uygunsa OLED modellere yonelirdim, mumkunse 2025 yilinda hala TN - VA - IPS almamak gerek.
-
Fiyati tahmin mi edecegiz? Aldiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 18 Şubat 2025; 12:38:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÇOK DENGESİZ TOPLANMIŞ
-
aldık reis. fiyat olarak 90 bin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mesela 🤔
şuanlık basit oyunlar çok aşırı yüksek oyunlar demeyelim. bu listedeki sistemi aldım yakalaşık olarak 1 yıl içinde yeni bir setup kurmayı düşünüyorum. ürünler sürekli zam geldiği için yanlış anlamayın sizlerin görüşüne de saygım var ama öneri olarak almaya kalktığım zaman her kafadan bir ses çıkıyordu iyice kafam da karıştı şimdilik 90k civarında bu sistemi kurdum itopya firmasından
Yapcak bisey yok ozaman.
Her kafadan bi ses cikiyodu demissiniz de oneri icin konu actiniz ne bekliyordunuz herkes kendine fore yorum yapip oneri sunuyor. İtopya cok mu iyi yapmis? tabi para sizin paraniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 18 Şubat 2025; 15:4:32 >
4060ti için ryzen 5 7500f bile yeterli olurdu . 7800x3d için en azından 4070super olmalıydı ağırlık ekran kartına verilmeliydi tam tersi olmuş.
bütçe 90 bindi madem 85/90 bin arasına ryzen 7 7700 + rtx 5080 sığardı hertürlü 10 bin daha ekleyip ekipman alabilirdn
-
çevremdeki kişilerden bahsettim herkez anlayan ya da anlamayan öneride bulunmasından. buraya yazıyorum ki bilgisi olan insanlar ile bilgi alış verişi yapabilelim diye.. bu durum baya sıktı ve ikinci olarak incehesao akkaçe itopya birçok firmada ürünlere ciddi anlamlarda zam gelince biraz da çaresiz kaldık reisim
Neyse ki sadece ekran kartini degistirsen yeter ilerde,fiyat ve bazi urunler tartisilir kalaninda pek sorun yok.
yanlış anlamayın ama .. ekipman ı çıkartıyorum.. bu dediğiniz iki ürün piyasada rtx5080 en ucuz 63bin ryzen 7 7700 ise 10 bin toplamda 73bin tutuyor siz 85 90 arası dediniz de 17 bine anakart power ram ssd kasa ssd soğutucu bütün ürünleri sadece ve sadece 17 bin tl ye mi toplayabilicektik. ve bahsettiğim ekran kartı ise inno 3d rtx 63 bin 🤔🤔🤔
teşekkür ederim reis nasip olursa yeni ekran kartları fiyatları bir düzelsin bizde maddi imkanları biraz düzeltip ona göre geliştiririz önerilerin için teşekkür ederim
-
5080 en son 55 bindi nolmuş yine bu arada bi sisteme 85 bin veren ekipman dahil 100 binde verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 18 Şubat 2025; 15:54:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X