İntel nvıdia odaklı oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum.Vatanın % 25lik indiriminden faydalanarak alıcam kısmetse ve düşündüğüm bazı parçalar şunlar.
COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA 470 TL
Sadece kasa ve monitörü yazıyım.Diğerleri tuzlu oldu. Tam bir sistem toplıyacağım sadece höporler sistemim var elimde.Geriye kalan parçalar için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Kardeş ilgine teşekkür ederim.İnan bende çok bekledim senelerdir.P4le sürünüyorum.Sanada nasip olur inşallah Değerlendireceğim tekrar teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: sumple
Öncelikle herkese selam.
İntel nvıdia odaklı oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum.Vatanın % 25lik indiriminden faydalanarak alıcam kısmetse ve düşündüğüm bazı parçalar şunlar.
Sadece kasa ve monitörü yazıyım.Diğerleri tuzlu oldu. Tam bir sistem toplıyacağım sadece höporler sistemim var elimde.Geriye kalan parçalar için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hocam 4000TL EN KRAL PC ALIRSIN BENİM ÖNERİLERİM ŞÖYLE:
İSTERSEN BİR BAK 4100TL FELAN TUTTU :http://www.teknobiyotik.com/checkout/cart/
quote:
Orijinalden alıntı: valiantr50
quote:
Öncelikle herkese selam.
Hocam 4000TL EN KRAL PC ALIRSIN BENİM ÖNERİLERİM ŞÖYLE:
İSTERSEN BİR BAK 4100TL FELAN TUTTU :http://www.teknobiyotik.com/checkout/cart/
Sağol dostum vatanda yapmış indirimi.Kafam çok karıştı monitör falan işin içine girince olay kopuyor.Araştırmadayım ama sıkıldım yarın alıcam kısmetse
%25 indirim var tüm ürünlerde.
Monitörden biraz daha kısarsan GTX680 veya 7970 alabilirsin gibime geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Explore The Universe
Hocam monitorden kısmak inan hiç içimden gelmiyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Explore The Universe
Hocam monitorden kısmak inan hiç içimden gelmiyor
Vatan yerine hepsiburada felan denesen? 500tlye süper monitörler var 3500tl ye de uçak toplanır ben inventustan 1800tl ye sadece amd kasa topladım süper :D
%25 indirim ile 5020 TL oluyor.Nakitlede 4000 tl yapsalar süper olur vallahi
Malesef %25 sadece bazı kartlara oluyor :( Nakitte %25 geçersiz
Alıntıları Göster
Nakitte %25 olmuyor mu ?
Olmuyor... :(
quote:
Orijinalden alıntı: sixpacksizadam
Olmuyor... :(
Asıl nakitte oluyormuş kardeş şimdi telde sordum ya tırstım vallahi bi an.
i5 3570K Gigabyte gtx670 z77 anakart 650w 80+ psu 1 tb hdd (oyun için diyorsunuz 2 tblik ne dolacak) bunlarla değiştirseniz daha iyi,monitör neden 27 inç? 23 falan yetmiyor mu? Anakart çok pahalı gtx580 o butçeyle alınmaz bence
quote:
Öncelikle herkese selam.
BU MONİTÖRÜ ALACAGINA BENİM AŞAĞIDA ÖNERECEĞİMİ AL. ÖZELLİKLERİ FULL SEVİYEDE.. FİYATI DA SENİNKİNDEN 900 TL DAHA UCUZ
i5 3570K Gigabyte gtx670 z77 anakart 650w 80+ psu 1 tb hdd (oyun için diyorsunuz 2 tblik ne dolacak) bunlarla değiştirseniz daha iyi,monitör neden 27 inç? 23 falan yetmiyor mu? Anakart çok pahalı gtx580 o butçeyle alınmaz bence
Evet hocam 1 tb aslında tabi yeter ama monitör film için ve oyunlarda 120 hz almak için alıcam.
Birde nedense taktım kafaya işte tasarım falan hoş.Anakart evet pahalı zaten hepsi çok pahalı.
İlgine teşekkür ediyorum.Önerilerini bekliyorum. Çok sağol.
quote:
Orijinalden alıntı: bowiloff
quote:
Öncelikle herkese selam.
BU MONİTÖRÜ ALACAGINA BENİM AŞAĞIDA ÖNERECEĞİMİ AL. ÖZELLİKLERİ FULL SEVİYEDE.. FİYATI DA SENİNKİNDEN 900 TL DAHA UCUZ