Şimdi Ara

1500w İnverter şeması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.hemen-paylas.com/download/302119/1500W.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compi -- 22 Mart 2006; 18:42:26 >

• çok saol dostum

çok komplike bir devreye benziyor..... bence süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taka8604 -- 22 Mart 2006; 23:01:01 >
  • hocam link kırık mı ne bi bakarmısın ayrıca bu inverter 12 den 220 yemi?
  • link kırık değil.
    hemen-paylas arasındaki "-" işaretini silin! 10-15 vdc den 220 ye...
    Saygılar.
  • yaa arkadaşlar devre epey teferruatlı birşey ama sanırım bu devre 220VAC vermiyor. Trafo çıkışları doğrultulmuş ve de 200V luk regüle kondansatörleri konmuş çıkış doğrultucusuna.
    Bence bu devre bir arabada yüksek voltajlı ampli çalıştırmak için bir invertör gibi.
    Saygılar.
  • Arkadaşlar bunu yapacaz dıye ugrasana kadar gıdıp hazırını almak hem maddı hemde manevı(stres olmamak için) acıdan daha ıyı. Bunun yerıne daha basıt daha kolay bı devreyle ugraşmak benım kanımca en ıyısı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal23 -- 24 Mart 2006; 15:49:09 >
  • güzel bi devre bence. adam işi biliyomuş protel kullanmış
  • yaa arkadaşlar dosyayı indirdim ama anlamı olmayan bir sürü yazı çıkıyor ne yapmam lazım bi yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: amfi_canavarı_emre

yaa arkadaşlar dosyayı indirdim ama anlamı olmayan bir sürü yazı çıkıyor ne yapmam lazım bi yardımcı olurmusunuz

dostum dosya pdf formatında. "adobe acrobat reader" programı altında çalıştırman gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.