Şimdi Ara

1500Ytl lik sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki sistem için yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
     1500Ytl lik sistem

Not: Resim biraz büyük olmuş, kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordAngel -- 5 Ekim 2009; 1:38:53 >

• Anakartının ses netliği gayet güzel, x-fi kullanmadım ama memnun sayılırım. Crystallizer özelliği sesleri çok netleştiriyor dinletisiyle kulak pası siliyor diyorlar amma benim hoparlörlerim çok eski Habire pas tutan kablolarla uğraşıyorum Yine de memnunum, senmeraklıysan aynen devam

Bu arada anakart demişken crossfire düşünmüyorsan 785g öneriyorum, daha ekonomik ve 55nm düşük sarfiyatı artıları. Ekran kartında hd4770 almalısın diyorum, %5 performansın artacak diye daha fazla güç harcayan eski kartı önermiyorum. Biraz beklersen 15 gün kadar, hd5770 modeline de bir göz at derim.

Oyun oynayacaksan x2 5xx modellerinden de seçebilirsin l3 cache oyunlarda sana performans artışı sağlar.

• Son değişikliklerle şu hale geldi.Bu konfigurasyon için yorumu olan varsa yazsın.
    SEAGATE - 750 GB SATA2 32 MB NCQ
    ASUS - 2014L1T
    DARK - RACER 600 WATT
    OCZ - 3x1 TRIPLE DDR3 1600 GOLD
    AG NEOVO - K-A19
    CREATIVE - X-FI XTREME AUDIO
    GIGABYTE - MA785GT-UD3H
    POWERCOLOR - HD4770 512MB
    AMD - PHENOM II X3 720 BLACK AM3
  • 1500 lira bütçe varken , X4 alınır ve yanına da bi HD4870 konulur..

Tavsiyem şu yönde

AMD Phenom X4 945 407
    GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H 188
    Team Elite 4 gb 1333 MHZ (Dual kit) 194.
    TUL VTX 3D HD4870 1024 MB 311

Bu 4'lü 1100 lira civarı tutuyor Nova'da.. Daha uygun fiyatlar için teknofiyat.com'dan da bakabilirsiniz tek tek.. geriye 400 lira gibi bir bütçeniz kalıyor.. Anakartın üzerindeki ses kartı ihtiyacınızı karşılayacaktır.. 200 lira ses kartına verip bütçeyi daraltmanıza hiç gerek yok.. Hele hele o ekran kartı ve işlemci için katiyelte hiç değmez.

Geriye kalıyor Kasa, PSU , Optik sürücü , HDD. 400 liraya bu 4 bileşeni toplayabilirsiniz.. Lancool PC-K56 550W kasa alırsınız. 170 lira vatanda. Geriye kalan parayla da 1TB HDD ile bi Dvd Writer koyarsınız. İşte o zaman bu sistem tadından yenmez.. Şiddetle tavsiyem bu yöndedir..

• Ben de sistem seçimine dediğiniz gibi başlamıştım ama bu sefer de lcd ekran bana darboğaz yaptırdı.Neyse artık almışken bir kere alınır felsefesini uygulayarak biraz daha beklicem sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordAngel

Ben de sistem seçimine dediğiniz gibi başlamıştım ama bu sefer de lcd ekran bana darboğaz yaptırdı.Neyse artık almışken bir kere alınır felsefesini uygulayarak biraz daha beklicem sanırım.

LCD darboğaz yaptırdı diyorsunuz fakat neredeyse o kadar parayı ses kartına ayırıyorsunuz :) O enteresan olmuş.. Israrla söylüyorum 1500 lira bütçeye gidip çift çekirdek işlemci almayın.. Güzel bi bütçe , ziyan etmeyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.