Bildirim
1506 patchde gelmiş
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
YETER ARTIK AMA HERŞEYİN 1 SINIRI VAR. 1. SAYFA FULL 1506 YENİ MORADON PATCHLERİYLE DOLU SİZ BURDA GELİP TEKRAR KONU AÇIYORSUNUZ. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: AstalaWistaBaby
ftp://download.knightonlineworld.com.../patch1506.zip
Link geçersiz diyor
-
quote:
Orjinalden alıntı: Jumped
quote:
Orjinalden alıntı: AstalaWistaBaby
ftp://download.knightonlineworld.com.../patch1506.zip
Link geçersiz diyor
artık nerden kopyaladıysa linki kopyalamayı becerememiş
ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1506.zip
-
page hala yapılıyo tam bitmemiş dosya eksik -
arkadaşlar 1506 patch indirmek için
ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/
linkine tıklayın orada patchlerin isimleri yazıyo en alttaki 1506 patchini indirin.
İndirdiğiniz zaman patch1506 adında rarlı bir dosya çıkıcak.Bundan snra yapmanız gereken rerlı dosyayı KO nun yüklü olduğu dizine çıkarmak.Bu kadar. -
quote:
Orjinalden alıntı: bysaykomatrix
arkadaşlar 1506 patch indirmek için
ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/
linkine tıklayın orada patchlerin isimleri yazıyo en alttaki 1506 patchini indirin.
İndirdiğiniz zaman patch1506 adında rarlı bir dosya çıkıcak.Bundan snra yapmanız gereken rerlı dosyayı KO nun yüklü olduğu dizine çıkarmak.Bu kadar.
arkadasım 1091249421 kere verildi daha neden veriosun yaa
edit:yazım hatası..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 13 Eylül 2007; 7:09:39 >
-
nedenmi veriyorum çünkühala araştırmadan soru soranlar var.Onlara cevap veriyorum.Üstelik yeni konuda açmıyorum.Baktım bu topicde soruyorlar bende cevap evrdim.Ne var bunda?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X