Şimdi Ara

Yeni versiyon hatası ile pacth yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de hata alanlardanım versiyonu yüklemek için link verdi oyun girişinde ama ingilizcem yok iyi değil ir açıklama var eğer biri buraya yazabilirse ne yapmamız gerektiğini çok güzel olu.Teşekkürler iyi forumlar.

• aynı versiyon hatasını bende aldım
  • aynı hata bendede oldu repair yaptım wow a serverlar offline olarak gözüktü ama bi süre sonra yine aynı hatayı verdi sanırım owdan saatini beklesek iyi olur....
    bizden kaynaklanan birşey olmaması gerek repairden hemen sonra düzeliyorama dediğim gibi bi süre sonra aynı hata...
  • Daha öncede böyle hatalar alınmıştı. Serverlar açılınca düzelmişti. O zamana kada bekleyin emin olmak için.
  • bendede aynı hata var patchi sorunsuz çektim ama sorun verdi. acaba sadece benim acc de mi hata var die dusunerek asdasd gibi bi id ve şifre girdim aynı hatayı tekrar verdi.
  • evet şuan düzeldi sanırım deneye bilirisniz ancak serverlar offline tabi 1saat daha zaman var
  • Arkadaşlar Repairden Rerfesh yapınca duzeliyor. Fakat serverlar off su anda
  • Repair yapmaya gerek yok. Yalnızca bu patch diğer patchlere nazaran daha sorunlu. USsunucularında 24 saate varan yamalama süreleri oluşmuş. Millet resmi forumda trollemek ile meşgul. Bugün patch diğerlerine nazaran daha sorunlu olacak anlaşılan. Yanlızca bekleyin derim.
  • hala alıyom hatayı ya tam kasıyoz derken gene bi bela sardı pacamdan.
  • Bende alıyorum emcur beklıcez serverler acılınca sorun duzelır uyuk ıhtımal
  • şu an serverlerin bir bölümü açıldı önceden hata alıyordum ama düzelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.