Şimdi Ara

150BİNTL ARAÇ TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kısaca bahsedeyim aralık ayında Alfa Romeo Gt’mi sattım ve pişman oldum. Bmw 1 2012 comfort paket aldım anlayacağınız bomboş paket. Araç konfor ve gidiş anlamında hız anlamında gayet tatmin ediciydi aynı zamanda benzin olarakta alfadan sonra cok rahatlamıştım. Ancak malesef aracın ruhsuz olmasına bir dikkat cekmemesine ve bombos donanımdan dolayı sattım 4 ay dayanabildim :) ama alacaklarlada tavsiye ederim konfor güven hız benzin açısından on numara sadece araç boştu.

Gelelim şuan ki konumuza şuan 150bin tl bandında bir araç bakıyorum. Tercihlerim bmw 1.18 , 3.20ied luxury, bmw 2 coupe sportline, auidi a3 cabrio yani anlayacağınız bu tarzlar.

Bir araç buldum 1.18 i M pAket 2017 İlanı şu şekilde:

Sizce alınır mı? Yani bu fiyata bu araç değer mi ve sizce zarar eder miyim satarken. ( hızlı araç değiştiren biriyim ve 7-8 ay içerisinde hedefim olan mercedes c coupe 2016 alacağım )

• 1 serisi Almanya da işciler tarafından bile tercih edilmiyor. Logosu dışında başka bir esprisi yok D segment araç alın daha iyi. Sadece logo'ya 150 bin verilmez!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 15 Mayıs 2019; 0:11:5 >
  • 3.20 öneririm 2.el benzinli illaki vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.